Widac tetno na usg. Bylo bardzo powolne. Mam 31dzien po transferze. Lelarz mowi ze powinno byc szybszeA który jesteś dpt, jakie tętno?
Czasami lekarz powie coś między słowami a my to opacznie zrozumiemy. Może tu tak właśnie było.
reklama
sa badanie nieinwazyjne genetyczne z krwi , kosztuja niestety cos kolo 2500 , badania robione sa w stanach. podobna dokladnosc pod wzgledem genetyki jak biopsja z tego co wiem . Ja robilam amniopunkcje u dr. Roszkowskiego , ktory wg mojego gina jest jednym z naj;lepszych w polsce specow od amniop. Teraz nie bede robic ale pewnie sie zdecyduje na krew .Kochana moj synek urodzil sie z powazna wada genetyczna serca i zmarl po 4 miesiacach po porodzie. Nie dane nam nawet bylo wyjsc ze szpitala. My jestesmy zdrowi.. Dlatego tez jestesmy pod opieka genetyka, ustaliliamy biopsje kosmowki jeszcze przed moja kolejna ciaza. Ja sie boje tego badania a i tak nie dalabym chyba rady usunac ciazy.
Kochane mam 31dpt. Nie wiem jakie tetno po prostu widzialam je na monitorze. Cos tam bilo jak serduszko. I bylo powolne. Lekarz powiedzial ze powinno bic szybciej. Zarodek ma 6mm. Lekarz nic nie mowil ze juz po wszystkim tylko powiedzial ze nie kest w stanie mi powiedziec czy przyspiesz czy nie. Moze byc jeszcze za wczesnie i dlatego jest powolne.
HopeFul87
Fanka BB :)
Moze to leniuszek i sie rozkreci dopiero, nie zawsze wszystko przebiega ksiazkowo, kiedy następna wizyta??Widac tetno na usg. Bylo bardzo powolne. Mam 31dzien po transferze. Lelarz mowi ze powinno byc szybsze
encka86
No niby nie wskazane ale jak można tyle „wysiedzieć” i nie oszalećOj Kochana, to ci dopiero termin wyznaczyli Ja tez nie wiem czy wytrzymam do tego czasu, ale transfer mialam dwa dni po tobie, wiec chyba nie wskazane wczesniej betowac.
A ilu dniowy zarodek miałaś?
Bo moj był 5-dniowy
No i trzymam kciuki
dżoasia
Ja przy 5cio dniowych jestem w labo 6dptNo niby nie wskazane ale jak można tyle „wysiedzieć” i nie oszaleć
A ilu dniowy zarodek miałaś?
Bo moj był 5-dniowy
No i trzymam kciuki
we wtorekMoze to leniuszek i sie rozkreci dopiero, nie zawsze wszystko przebiega ksiazkowo, kiedy następna wizyta??
encka86
Serioo???Ja przy 5cio dniowych jestem w labo 6dpt
Kurcze daj znac!
Trzymam kciuki!
Myslalam zeby najwczesniej zrobic bete w niedziele ale nie wiem czy strach mi pozwoli
reklama
HopeFul87
Domyślam się że to beda ciezkie dni ale musisz cierpliwie czekac i wierzyć ze maluszek sie rozkreci! 3mam kciuki, będzie dobrzewe wtorek
Podziel się: