reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Serioo???
Kurcze daj znac!
Trzymam kciuki!
Myslalam zeby najwczesniej zrobic bete w niedziele ale nie wiem czy strach mi pozwoli
Hehe nie, teraz nie testuję, może w następnym cyklu, to się okaże. Ale zawsze w 6dpt byłam w labo i beta wychodziła. Z tego co tu obserwuję, to w większości przypadków 6dpt są bety ok 25-38. Są wyjątki oczywiście, że wartości są mniesze jak i większe. U mnie za pierwszym razem była 10,7 i niestety była to tylko cb a za drugim razem było 57 ale zaimplantowały się oba podane zarodki. (wszystko w stopce:p)

Kochane mam 31dpt. Nie wiem jakie tetno po prostu widzialam je na monitorze. Cos tam bilo jak serduszko. I bylo powolne. Lekarz powiedzial ze powinno bic szybciej. Zarodek ma 6mm. Lekarz nic nie mowil ze juz po wszystkim tylko powiedzial ze nie kest w stanie mi powiedziec czy przyspiesz czy nie. Moze byc jeszcze za wczesnie i dlatego jest powolne.

Lekarze muszą mówić zgodnie z prawdą i stanem faktycznym (czyli przedstawiać wszystkie opcje jakie wiążą się z danym przypadkiem). Nie znaczy to jednak, że musi być zle. Natura i ciało kobiety to wielka zagadka. Tak jak napisałaś, pewnie dopiero się rozkręca i na następnej wizycie będzie biło jak dzwon

reklama
Do góry