reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja transfer miałam 9.12
Betę mam robic 23.12
Nie wiem czy tyle wytrzymam.
We dwie bedzie nam raźniej:)
Trzymam kciuki za Ciebie i za każda z Was!

Oj Kochana, to ci dopiero termin wyznaczyli :) Ja tez nie wiem czy wytrzymam do tego czasu, ale transfer mialam dwa dni po tobie, wiec chyba nie wskazane wczesniej betowac.

reklama
Dziewczyny wlasnie wrocilam od ginekologa. Kropek ma ok 6mm. Jest tetno ale bardzo wolne:( czy to przesadza sprawe? Lekarz mi powiedzial ze nie jest w stanie powiedziec czy tetno przyspiesz czy stanie.....

Dziewczyny wlasnie wrocilam od ginekologa. Kropek ma ok 6mm. Jest tetno ale bardzo wolne:( czy to przesadza sprawe? Lekarz mi powiedzial ze nie jest w stanie powiedziec czy tetno przyspiesz czy stanie.....

A który jesteś dpt, jakie tętno?
Czasami lekarz powie coś między słowami a my to opacznie zrozumiemy. Może tu tak właśnie było.

a ktory to dpt u Ciebie jest? na pozcatku z tego co wiem kiedy zaczyna bic po 22 d n od zapl. to dopiero zaczyna bic wolno , niemiarowo dwukomorowe , pozniej zaczyna sie 4 komorowe serce i zaczyna wszystko bic miarowo.

A to widzisz co lekarz to inaczej. U mnie pobierali na toxo (nie było z tym problemu to ponoć standard), parvovirysy, rozyczka, grupa krwi, PAPPA, hemoglobina, wolne hcg, mocz i to chyba wszystko. Z krzywą cukrową chyba też nie będę miała problemu.
Ja chyba te same badania mam plus te tsh wlasnie. Ja niestety musialam kombinowac za pierwszym razem.

Nie przesadza! ktory dpt jestes?? Moze jeszcze wczesnie i maluch nie rozkrecil sie jeszcze, byly tu na forum takie historie zakonczone happy endem wiec wierze ze u Ciebie tez tak będzie

W dk to nie takie proste, najpierw rodzinny musi stwierdzic czy mnie skierowac, czasami sami sie konsultuja i na tej podstawie przepisuja leki. Jak niczego sie jutro nie dowiem to za tydzien bede w szpitalu u genetyka to poprosze, zeby ona mi pomogla skonsultowac wynik w endokrynologiem.
W ciąży wynik maleje. Ja też miałam niski i byłam u endokrynologa i jest wszystko ok. W II trymestrze wyniki wróciły do normy

reklama
Do góry