reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Bry babki:) ale Wy produkujecie z samego rana.
@Kurcia mocno trzymam za dzisiejszą betę.
Nawiazujac do immunologow wczoraj przezylam szok. Umawiam sie na doszczepienie w ciąży i sam doc. Pasnik do mnie dzwonil. I nie jakies ę, ą, tylko jak normalny facet wiec jakbym nie byla u niego, jakbym nie wiedziała kto to jest to bym sobie pomyślała że jakiś zwykly chłop do mnie dzwoni. Powiem wam ze na prawde on jest niesamowity. Odpisuje blyskawicznie na maile, dzwoni do swoich pacjentek co mogły zalatwic panie z rejestracji, no szok przezylam straszny.
Ale fajnie. Na pewno to miły szok :-)

reklama
@Olusja1987 wiem co czujesz... ja to najchętniej usnelabym i obudziła się po świętach. U mnie najblizsza rodzina wiedziała więc będzie dodatkowo ciężko :(
Moja siostra w ciąży więc pewnie wszystkim oficjalnie też to ogłosi....nie wiem jak to wszystko mam znieść.
Gdybym nie miała syna to spakowakabym torbę i wyjechała na całe te święta gdzieś tylko z mężem...a tak będę musiała udawać że jest wszystko normalnie i pogodzilam się z sytuacją :( :( udawać...

ze niby nic nie robie ze jej nie melduje o sranie meza itd. ogolnie doprowadziła mnie do łez i potem M i jego brat najechali na tesciowa i było grubo ... na odchodne wywineła taki numer...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie przejmuj sie ta małpą..... Wazne Ze ty i Damian wiecie ile dla niego robisz:* choc wiem ze napewno boli ze wiecej wsparcia masz od obcych niz od tesciowej... Musisz byc silna,zreszta co ja gadam musisz ty kochana jestes silna!!! Miejmy nadzieje ze po zabiegu stan Damiana sie poprawi. Wszystkie trzymamy za to kciuki kochana:*

@Olusja1987 wiem co czujesz... ja to najchętniej usnelabym i obudziła się po świętach. U mnie najblizsza rodzina wiedziała więc będzie dodatkowo ciężko :(
Moja siostra w ciąży więc pewnie wszystkim oficjalnie też to ogłosi....nie wiem jak to wszystko mam znieść.
Gdybym nie miała syna to spakowakabym torbę i wyjechała na całe te święta gdzieś tylko z mężem...a tak będę musiała udawać że jest wszystko normalnie i pogodzilam się z sytuacją :( :( udawać...
Kochana jesli ty wiesz o ciazy siostry to popros ja, zeby oglosila swoja dobra nowine jak ciebie nie bedzie w poblizu. Slabo by bylo z jej strony jakby ci to zrobila...

To może poproś siostrę żeby wstrzymała się z tą informacją przy stole wigilijnym. Ja wiem ze ona bardzo się cieszy ale z pewnością zrozumie ze Ty przechodzisz swoistą żałobę.

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

Ufff kochane od wczoraj wieczora próbowałam nadgonic Wasze posty. Udało sie:) ja dzisiaj w nerwach bo o 18.40 mam wizyte. Moze zobacze mojego kropka i tętno może już będzie? O ile sie nie okaze ze jajo plodowe jest puste....... Ale jak bylo widac bialego gluta o dlugosci 4mm to znaczy ze chyba zarodek jest co? Mam taka nadzieje ale stresuje sie nieziemsko.....

reklama
Ufff kochane od wczoraj wieczora próbowałam nadgonic Wasze posty. Udało sie:) ja dzisiaj w nerwach bo o 18.40 mam wizyte. Moze zobacze mojego kropka i tętno może już będzie? O ile sie nie okaze ze jajo plodowe jest puste....... Ale jak bylo widac bialego gluta o dlugosci 4mm to znaczy ze chyba zarodek jest co? Mam taka nadzieje ale stresuje sie nieziemsko.....

Jak coś więcej już było widać to dobrze rokuje :). Powodzenia, pięknych widoków na wizycie.

Do góry