reklama
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Dziewczyny przypominam o DDTVN. Ja juz ogladam mimo iz o nieplodnosci bedzie później
Ja też już czekam na reportaż. Boję się, że się poplacze, bo już sama zapowiedź tematu odzwierciedlala moje uczucia i przeżycia.
Poznan chybaO masakra... a kto poza Warszawą ma dofinansowanie??
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Też już oglądam a o której ma to być bo potem muszę wyjscDziewczyny przypominam o DDTVN. Ja juz ogladam mimo iz o nieplodnosci bedzie później
Justin87
A co ma być?Ja też już czekam na reportaż. Boję się, że się poplacze, bo już sama zapowiedź tematu odzwierciedlala moje uczucia i przeżycia.
@marg88 jest mi niezmiernie przykro, bardzo Ci kibicowałam i wierzyłam do końca, że się uda.
Na Twoim miejscu bardzo mocno bym się jednak zastanowiła nad opcją wyjazdu na święta, żeby oderwać się od tego wszystkiego.
@asinka89 bardzo to smutne, że teściowa się tak zachowuje. Podejrzewam, że moja w podobnej sytuacji zrobiłaby tak samo albo gorzej. Niektórzy ludzie tacy niestety są.
Oczekiwanie2017
A co ma być?
@marg88 jest mi niezmiernie przykro, bardzo Ci kibicowałam i wierzyłam do końca, że się uda.
Na Twoim miejscu bardzo mocno bym się jednak zastanowiła nad opcją wyjazdu na święta, żeby oderwać się od tego wszystkiego.
@asinka89 bardzo to smutne, że teściowa się tak zachowuje. Podejrzewam, że moja w podobnej sytuacji zrobiłaby tak samo albo gorzej. Niektórzy ludzie tacy niestety są.
Zaraz się zacznie reportaż o niepłodności. Takie rzeczy są naprawdę potrzebne. Wydaje się, że bardzo rzetelny będzie.
walczaca o szczescie
@anett96 Dołączam się! Przynieś nam piękne fotki :-)Dziś? To powodzenia Kochana, wracaj do nas ze wspaniałymi wiadomościami
walczaca o szczescie
My początkowo też myśleliśmy o świętach aby powiedzieć,ale mój brat z bratową też moją nieudane podejście za sobą i powiedzialam ze nie wchodzi to w grę. Wiem jakby ich to bolało. Twoja siostra skoro wie to też powinna tak zrobićKochana jesli ty wiesz o ciazy siostry to popros ja, zeby oglosila swoja dobra nowine jak ciebie nie bedzie w poblizu. Slabo by bylo z jej strony jakby ci to zrobila...
walczaca o szczescie
Będzie pięknie :-)) myśl pozytywnie☺Ufff kochane od wczoraj wieczora próbowałam nadgonic Wasze posty. Udało sie ja dzisiaj w nerwach bo o 18.40 mam wizyte. Moze zobacze mojego kropka i tętno może już będzie? O ile sie nie okaze ze jajo plodowe jest puste....... Ale jak bylo widac bialego gluta o dlugosci 4mm to znaczy ze chyba zarodek jest co? Mam taka nadzieje ale stresuje sie nieziemsko.....
reklama
walczaca o szczescie
A ja niestety w pracy,mam nadzieję,że uda mi sie obejrzeć później.Dziewczyny przypominam o DDTVN. Ja juz ogladam mimo iz o nieplodnosci bedzie później
Podziel się: