reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja też już czekam na reportaż. Boję się, że się poplacze, bo już sama zapowiedź tematu odzwierciedlala moje uczucia i przeżycia.
A co ma być?

@marg88 jest mi niezmiernie przykro, bardzo Ci kibicowałam i wierzyłam do końca, że się uda. :(
Na Twoim miejscu bardzo mocno bym się jednak zastanowiła nad opcją wyjazdu na święta, żeby oderwać się od tego wszystkiego.

@asinka89 bardzo to smutne, że teściowa się tak zachowuje. Podejrzewam, że moja w podobnej sytuacji zrobiłaby tak samo albo gorzej. Niektórzy ludzie tacy niestety są. :(

A co ma być?

@marg88 jest mi niezmiernie przykro, bardzo Ci kibicowałam i wierzyłam do końca, że się uda. :(
Na Twoim miejscu bardzo mocno bym się jednak zastanowiła nad opcją wyjazdu na święta, żeby oderwać się od tego wszystkiego.

@asinka89 bardzo to smutne, że teściowa się tak zachowuje. Podejrzewam, że moja w podobnej sytuacji zrobiłaby tak samo albo gorzej. Niektórzy ludzie tacy niestety są. :(

Zaraz się zacznie reportaż o niepłodności. Takie rzeczy są naprawdę potrzebne. Wydaje się, że bardzo rzetelny będzie.

Kochana jesli ty wiesz o ciazy siostry to popros ja, zeby oglosila swoja dobra nowine jak ciebie nie bedzie w poblizu. Slabo by bylo z jej strony jakby ci to zrobila...
My początkowo też myśleliśmy o świętach aby powiedzieć,ale mój brat z bratową też moją nieudane podejście za sobą i powiedzialam ze nie wchodzi to w grę. Wiem jakby ich to bolało. Twoja siostra skoro wie to też powinna tak zrobić

Ufff kochane od wczoraj wieczora próbowałam nadgonic Wasze posty. Udało sie:) ja dzisiaj w nerwach bo o 18.40 mam wizyte. Moze zobacze mojego kropka i tętno może już będzie? O ile sie nie okaze ze jajo plodowe jest puste....... Ale jak bylo widac bialego gluta o dlugosci 4mm to znaczy ze chyba zarodek jest co? Mam taka nadzieje ale stresuje sie nieziemsko.....
Będzie pięknie :-)) myśl pozytywnie☺

reklama
Do góry