Transfer w piatek. Dziękuję Wam za miłe przyjęcieWitaj i myślę że będziesz się tu z nami dobrze czuła. Kiedy przewidywany transfer? Będziemy trzymać kciuki.
reklama
encka86
Fanka BB :)
5 dniowa blastocystaWitamy Cię serdecznie ;-)
Ilu dniowy miałaś podany zarodek??
To male amh? Norma jest chyba kolo 1??Leczę się w invimed Warszawa. Amh 0.9. 6 tydzień
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Oczekiwanie2017
Karola ja to samo rozkminiam.Jestem niespokojna jakas zero mdlosci wrazliwosci na zapachy...
Kochana, musimy jedna druga wspierać. Rozmawiałam z moją mamą, w żadnej z dwóch ciąż nie miała objawów. Odrobinę piersi czuła, ale nie codziennie i nie cały czas. Żadnych mdłości, wrażliwości na zapachy, nic. Pocieszam się, że może ja mam tak samo...
Część dziewczyn też tu pisało, że typowych objawów nie ma a ciążę rozwijają się prawidłowo. I tak mamy myśleć
A bierzesz coś dowcipnie? Piecze Cię czy tylko siusiasz?
Biorę lutinus 3x1 nic mnie nie pieczę tylko co chwila siusiu robię.
Oczekiwanie2017
Czesc Dziewczyny
Jestem tu nowa.
Miałam transfer 9.12
Czekam cierpliwie na bete choc nie jest to łatwe
Czytam Wasze wpisy i kibicuje każdej z Was gorąco i trzymam mocno kciuki
Witamy w naszym gronie . Oby ten transfer okazał się u Ciebie szczęśliwy
encka86
Nie dziękuję.Witamy w naszym gronie . Oby ten transfer okazał się u Ciebie szczęśliwy
Do pierwszego podchodziłam w lutym, udało sie za pierwszym podejściem ale niestety w 13 tyg przestało bić serduszko :-(
Staram sie nie stresowac i wierzyc ze teraz sie uda ale nie jest mi łatwo, dlatego dołączyłam do Was.
Zawsze to raźniej jak jest grupa wsparcia.
Koniczyna82
No 60% to duzo. Ale zależy czego 60%. Bo raczej nie daje tyle na transfer, przy idealnych wynikach i idealnych blastkach pojedynczy transfer to mniejsza szansa. Bo jeśli mu chodzi o to ze 60% par po leczeniu u niego za którymś razem się udaje to ciężko ocenić komu by się udało mimo wszystko bez szczepień po prostu próbując. I dla tego na razie nie ma potwierdzonej skuteczności. Jak ostatnio rozmawiałam z Lewandowskim to mówił ze jest dosłownie kilka % par u których faktycznie szczepienia są czynnikiem decydującym.Mi wczoraj doc. Paśnik mówił, że szczepienia nie dają żadnych skutków ubocznych, bo ich działanie trwa tylko pół roku. Potem wszystko wraca do stanu z przed szczepień, chyba że się uda, to po porodzie przez 1,5 roku można zachodzić ponownie bez doszczepiania się
Co do skuteczności, to ok 60% par po szczepieniach doczekuje bobasa.
Wszystko zależy od tego, jak bardzo skopane są wyniki. I jakie są podstawowe problemy w zaciążeniu.
U nas wielki problem z nasieniem, więc nawet jakby mi po szczepieniach allo mlr skoczyło do 100% to ciąża dalej jest loterią.
Dzieki Kochana. Moja mama jeszcze o ciazy nic nie wie boje sie ppwiedziec jeszcze.Jak bedzie wszystko ok powiemy w Wigilie.Kochana, musimy jedna druga wspierać. Rozmawiałam z moją mamą, w żadnej z dwóch ciąż nie miała objawów. Odrobinę piersi czuła, ale nie codziennie i nie cały czas. Żadnych mdłości, wrażliwości na zapachy, nic. Pocieszam się, że może ja mam tak samo...
Część dziewczyn też tu pisało, że typowych objawów nie ma a ciążę rozwijają się prawidłowo. I tak mamy myśleć
A z innej beczki dzis wstalam z bolem ucha i gardla nie moge przelykac sliny. Jakies domowe sposoby stosowalyscie?
reklama
Koniczyna82
Waleczne imię!Dziekuje serdecznie.
Nawet postanowilam ze jakby dzis byl pozytyw i mialabym syna to dam mu na imię Aleksander. Bo dzis Aleksandra.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: