reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To super masz po kogo wracać. Wiesz może jak to jest jak się bierze zarodek darowany, czy szanse są mniejsze czy większe??
Też się nad tym zastanawiam ale myślę sobie, że skoro dawcy, to osoby z najlepszymi plemnikami a ja rzekomo nie mam żadnych problemów z zajściem w ciążę, to powinno być ok ale co życie pokaże, to się okaże.

reklama
jast tansza apteka na woloskiej 22 przy invimedzie , medicoveru. za prolutex placilam 169, inne leki tansze . wkurzyli mnie ostatnio tylko z jedna rzecza i obiecalam ze nie kupie u nich juz nic wiecej mimo lepszych cen. kierowniczka zachowala sie nieprofesjonalnie .
Dzieki za info

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Też się nad tym zastanawiam ale myślę sobie, że skoro dawcy, to osoby z najlepszymi plemnikami a ja rzekomo nie mam żadnych problemów z zajściem w ciążę, to powinno być ok ale co życie pokaże, to się okaże.
u nas ja mam zespół policusytycznych jajnikow, brak owulacji i zespół lutenizujacego pęcherzyka więc trochę tego jest. Dodatkowo mój mąż ma niby nasienie ok ale tak nie do końca. Więc jest niezbyt ciekawie :(

1. Dzień dobry dziewczynki, ja też miałam prawie bez senna noc u mnie 4 dpt i dzisiaj w nocy taki mnie ból brzucha obudził że szok bez nospe ani rusz i ciągle te przelewanie w brzuchu jak zawsze u mnie przed @, takie pewnie nic z tego nie będzie

u nas ja mam zespół policusytycznych jajnikow, brak owulacji i zespół lutenizujacego pęcherzyka więc trochę tego jest. Dodatkowo mój mąż ma niby nasienie ok ale tak nie do końca. Więc jest niezbyt ciekawie :(

U nas za to masakra z nasieniem, jeśli plemniki występują w ejakulacie, to pojedyncze ruchliwe i nieruchliwe co kilka pól widzenia. Mąż miał zrobioną biopsję i też nie było za wesoło.
W końcu się nam uda. Tobie życzę, żeby już teraz się udało. :*

U nas za to masakra z nasieniem, jeśli plemniki występują w ejakulacie, to pojedyncze ruchliwe i nieruchliwe co kilka pól widzenia. Mąż miał zrobioną biopsję i też nie było za wesoło.
W końcu się nam uda. Tobie życzę, żeby już teraz się udało. :*
To dzielny ten Twój m:) mojego pewnie bym sila nie zaciagneła na biopsje.
No cóż trzeba czekać i zobaczymy co życie przyniesie :)

reklama
Do góry