Witaj. Dzięki za pamięć. Od dzisiaj pozytywne myślenie, tym bardziej ze mąż wraca , jak będzie widział że się dołuje to jeszcze bardziej mi się zatnie na przyszłość...a ja tak łatwo nie odpuszczę. Ja miałam transfery zawsze na sztucznym ale naturalny to rośnie Ci pecherzyk czekasz do owulacji i odbywa się transfer po tylu dniach ile ma zarodek, napeeno jest dużo mniej leków. Dużo macie jeszcze mrozaczków ??Cześć Dziewczyny,
@marg88 postaraj się nie zadręczać, to nie pomaga. Mam nadzieję, że wszystko się dobrze u Ciebie skończy. :*
Ja czekam na okres. Mam pytanko, jak mniej więcej wygląda transfer na cyklu naturalnym?
Jeśli wszystko się u mnie ładnie oczyści, to mogę od razu podchodzić do kolejnego transferu czy trzeba odczekać?
reklama
Justin87
Fanka BB :)
Masz rację, nie dołuj się. :*Witaj. Dzięki za pamięć. Od dzisiaj pozytywne myślenie, tym bardziej ze mąż wraca , jak będzie widział że się dołuje to jeszcze bardziej mi się zatnie na przyszłość...a ja tak łatwo nie odpuszczę. Ja miałam transfery zawsze na sztucznym ale naturalny to rośnie Ci pecherzyk czekasz do owulacji i odbywa się transfer po tylu dniach ile ma zarodek, napeeno jest dużo mniej leków. Dużo macie jeszcze mrozaczków ??
Mamy dwa 3 dniowe z nasienia męża i trzy blastki z nd.
To super masz po kogo wracać. Wiesz może jak to jest jak się bierze zarodek darowany, czy szanse są mniejsze czy większe??Dwa 3 dniowe z nasienia męża i trzy blastki z nd.
Oczekiwanie2017
@monik91 serduszka jak dzwon!
@Aguleczka29 miłego podgladania maluszka
Czekamy na zdjęcia dziewczyny.
Miłego dnia![]()
Przyłączam się do życzeń. Pięknych widoków
Oczekiwanie2017
ja uważam tak samo.Gdybyś w ciąży będąc znalazła księdza z którym można normalnie o ivf porozmawiać i dostać przy okazji rozgrzeszenie -daj znaka. I vice versa![]()
Nie ma problemu
To dzień zaczął się szczęśliwie wierzę że beta to formalność gratkiDzien dobry wszystkim . Ja od 3 nie spie . I tak mniej wiecej od 3 dni. Rano juz noe wytrzymalam i zanim wstal moj K zrobilam to .... schowalam do szafki i... na dwoch testach sa dosc wyrazne 2 krechy. Po prostu nie moge na razie w to uwierzyc ze to sie dzieje .... ze cos sie udalo, cos ruszylo i zaskoczylo.rano ide na bete
jestem taka szczesliwa , niech moc bedzie rpwniez z wami dziewczynki. Milego dnia
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Oczekiwanie2017
Dzien dobry wszystkim . Ja od 3 nie spie . I tak mniej wiecej od 3 dni. Rano juz noe wytrzymalam i zanim wstal moj K zrobilam to .... schowalam do szafki i... na dwoch testach sa dosc wyrazne 2 krechy. Po prostu nie moge na razie w to uwierzyc ze to sie dzieje .... ze cos sie udalo, cos ruszylo i zaskoczylo.rano ide na bete
jestem taka szczesliwa , niech moc bedzie rpwniez z wami dziewczynki. Milego dnia
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Wsoaniale, beta to tylko formalność. Gratulacje
Oczekiwanie2017
Ja dzisiaj betke zrobie. Po ostatnich wydarzeniach z krwawieniem chce zrobic bete dla pewnosci. Dzisiaj ide odebrac stare wyniki bety wiec napewno nie uda mi sie ominac laboratprium hahaha
Oby beta super podrosla
Aguleczka29
Dziękuje,jak narazie mam mega stresa czy wszystko jest ok.wizyta dopiero o 11.40Przyłączam się do życzeń. Pięknych widoków![]()
reklama
Oczekiwanie2017
Dziewczyny pytanko mam do Was kochanew ktorym miesiacu ciazy zaczynacie szykowac pokoj dla maluszka?albo jak sadzicie,w ktorym miesiacu powinno sie zacząć szykowac?
Szczerze? Ja żeby nie zapeszac to na sam koniec takie rzeczy zostawiam. 8-9 miesiac czyli jak najpóźniej.
Podziel się: