dżoasia
Fanka BB :)
jak transfer miałaś w piątek to dziś 7 dpt tym lepsze wiadomości, że sikacz już wyszedł8 dpt
, 5 dniowego . dokladnie w zeszly piatek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak transfer miałaś w piątek to dziś 7 dpt tym lepsze wiadomości, że sikacz już wyszedł8 dpt
, 5 dniowego . dokladnie w zeszly piatek
To ja mam 19 wizyte. Tez ta pulsujaca kropeczke widzialam.Lekarz i maz mi wsadzili glowy w monitor i lezki im sie pokazaly. Prawie ich ochrzanilam zeby te lby mi zabrali bo i ja chce widziec[emoji16][emoji16]
Dziwne to mamy podobne parametry a mi lekarz mowil ze Kajfus za maly...no co lekarz to opinia..
Wytrzymasz do 21 go i lecisz gdzies w miedzyczasie jeszcze?[emoji16]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
haha niedługo nie będziesz myśleć o niczym innym tylko o tym co tu na forum się dzieje takie uzależnienieCzesc Dziewczyny[emoji5] rowniez milego dnia Wam zycze [emoji5] zauwazylam ze moje kreci sie tylko wokol jednego [emoji6]tylko oczy otworze to mysle co mam dzis do zrobienia i do jakkiego lekarza musze isc,mam wrazenie ze w nocy tez mi sie to sni
Hah mogę dokładnie to samo pobudka o 4 rano od 2 tygodni, poza tym sennosc non stopDziś mnie brzuch kłuje i nie mogę spac... wieczorem mi sie nie bardzo chcę i wstaję o 4 rano :/ a podobno senna w ciąży powinnam byc, także tak to z tymi objawami.
Kurcze dziewczyny tak Was ciagle czytam,ze wy juz widzialyscie swoje kruszynki i slyszalyscie serduszka,a ja tylko 2pecherzyki w 25dpt mam nadzieje,ze na jutrzejszej wizycie zobacze i wszystko bedzie dobrze.. Tak wogole to przyłączam sie do rocznika 91
Cos w tym bo zagladam tu w kazdej wolnej chwili [emoji6]haha niedługo nie będziesz myśleć o niczym innym tylko o tym co tu na forum się dzieje takie uzależnienie
Oooo, jak miło! No ostatnio mam zaległości w pisaniu i czytaniu, bo trochę pracy mi sie nagromadziło - ale spokojnie! Nie przemęczam siebie i dzidziusia. Bo... DZIS WIDZIAŁAM MOJEGO MALEŃKIEGO DZIDZIUSIA [emoji173]️ 27 dpt, pierwsze USG i małe bijące serduszko! 2.1 mm Dzidziusia bardzo serdecznie Was wszystkie pozdrawia! I juz teraz dziękuje za to ze jesteście! Ja na tym forum pojawiłam sie dość niedawno bo 11.11 - dzien po transferze. Ale dało mi to forum baaaardzo duzo - wiedzy od Was, bo to mój debiut wiec i wiedza z poziomu zero, ale przede wszystkim dobrych emocji! Każda z Was jest dzielna, wspaniała kobieta i na każda przyjdzie taki dzien jak dzis na mnie, ze zobaczy mała pulsująca kropeczke która jest serduszkiem!
@anett96 a my sie „prawie” spotkałyśmy w takim razie dzis w klinice bo ja dzis byłam u dr Z. Tyle ze przed południem
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na szczęście cyc cały...bo mój mąż by chyba zawału dostał syna do szkoły wydelegowałam i właśnie leżę z moim kotkiem, który waży prawie 6kg ,mój mąż się śmieje że anoreksja mu nie grozi i od dzisiaj pozytywne myślenie.Hahaha, no niezle, mam nadzieje ze cyc nie ucierpial Mi tez sie durnoty snily, az szkoda pisac
Dziś mnie brzuch kłuje i nie mogę spac... wieczorem mi sie nie bardzo chcę i wstaję o 4 rano :/ a podobno senna w ciąży powinnam byc, także tak to z tymi objawami.