reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mam ale nie żółte, raczej białe (od koloru żelu). Ostatnio już prawie przestałam mieć a teraz od nowa. Co jakiś czas chodzę do toalety zobaczyć czy to przypadkiem nie @.
No wlasnie :( dziś mam takie żółte ...to pewnie nie po crinone A po czym to nie mam pojecia.. I też cały czas zaglądam czy to przypadkiem nie @..
Masakra :((((((

reklama
Nie, dr Z. tempa bicia nie mierzyła, tylko kazała wstrzymać powietrze i wtedy było widać kropeczke czyli serduszko [emoji173]️[emoji173]️ Ja byłam od 11:00. O 14:30 pewnie siedziałam i sie wpatrywałam w zdjęcie [emoji16] Następna wizyta 21 grudnia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dr Zygler prawda?? Ja też mam wizytę 21 :-)

Co ważne. Lekarz nie dawał mi szans bo powinnam niby zacząć leczenie wcześniej a nie było czasu , wyznaczono mi rozpoczęcie stymulacji po 20 dniach. Zaczęłam więc brać leki dopiero po punkcji. A po 2 dniach już miałam transfer . To cud , że moj organizm zareagował na leki natychmiast . To było nasze ostanie podejście, reszta zarodków nie przetrwała.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Przepraszam, możesz wyjaśnić bardziej łopatologicznie? Bo przeczytałam 5razy ale nie mogę zrozumieć ani w ząb :)

reklama
Do góry