Ale supeeeeeer !!!!! graaaatulacje !!!!! :***Mamy dwa piękne bijace jak dzwon serduszka !!! [emoji16] oba są piękne i pokazują dokładnie 7 tydz ciąży [emoji16] wciąż uwierzyć nie mogę. A mój mąż nie może przestać płakać [emoji23]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Mamy dwa piękne bijace jak dzwon serduszka !!! [emoji16] oba są piękne i pokazują dokładnie 7 tydz ciąży [emoji16] wciąż uwierzyć nie mogę. A mój mąż nie może przestać płakać [emoji23]
Wspaniale, gratuluję z całego serca
Cudownie, wielkie gratulacje, jak samopoczucie w 7 tyg?Mamy dwa piękne bijace jak dzwon serduszka !!! [emoji16] oba są piękne i pokazują dokładnie 7 tydz ciąży [emoji16] wciąż uwierzyć nie mogę. A mój mąż nie może przestać płakać [emoji23]
tamiza
Cudownie! Bardzo się cieszęMamy dwa piękne bijace jak dzwon serduszka !!! [emoji16] oba są piękne i pokazują dokładnie 7 tydz ciąży [emoji16] wciąż uwierzyć nie mogę. A mój mąż nie może przestać płakać [emoji23]
adunnnia90
[emoji110] [emoji110]Dołączam się do życzeń! Powodzenia dla wszystkich :-)
I dziękuję za pamięć :-) Krew już oddana. Wyniki znowu ok 19-20 :-(
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Cudownie - wielkie gratulacje !!!! Teraz mama niech się oszczędza. Uwielbiam czytać takie wiadomości .Mamy dwa piękne bijace jak dzwon serduszka !!! [emoji16] oba są piękne i pokazują dokładnie 7 tydz ciąży [emoji16] wciąż uwierzyć nie mogę. A mój mąż nie może przestać płakać [emoji23]
Cudowna wiadomosc!! Gratulacje!!! Juz nie moge doczekac sie swojej wizyty tez chce wyjsc z taka nowina i ujrzec serduszkaMamy dwa piękne bijace jak dzwon serduszka !!! [emoji16] oba są piękne i pokazują dokładnie 7 tydz ciąży [emoji16] wciąż uwierzyć nie mogę. A mój mąż nie może przestać płakać [emoji23]
walczaca o szczescie
Ja bym się nie martwila jak test wyjdzie negatywnie. Beta może już powiedzieć więcej :-))Czesc dziewczyny,
podczytuje ja rowniez Was od poczatku drugiej procedury in vitro .Mam pytanie chce zrobic jednoczesnie w sobote ( 8 dpt 5 dniowej blastki 1AB ) bete rano i sikacza tak z ciekawosci zanim dostane wyniki bety ? jest sens czy nie ma co sie denerwowac gdyby sikacz wyszedl (-)?
PS. trzymam kciuki za czekajace i testujace oraz za dzwieczyny z krwawieniami aby wszystko sie dobrze ulozylo. Jedyno co moge powiedziec to moja siostra po piatym tarnsferze miala krwawienie w ok. 7 8 tyg. , lalo sie jej po nogach. okazalo sie ze pekl krwiak , lezala w szpitalu nawet 3-4 dni potem tez w domu. wszystko dobrze sie skonczylo. Zosia ma prawie 3 lata a pozniej naturalny cud sie zdarzyl.
Ps strasznie sie boje a jednoczesnie powtarzam sobie ze sie nie poddam i walka bedzie dalej gdyby ....Milego dnia )))
Kciuki!!
gosian9535
Zaangażowana w BB
Dziewczyny, oświeccie mnie proszę, po co każą robić pierwszą werykacje betę estradiol i peogesteeon w 4 dpt jak wiadomo że to jeszcze nic nie wykaże
reklama
Wizyta w klinice zaliczona. Endo dzięki rybom, nasionami chia, i orzechom podskoczyło do 10 mm. W piątek punkcja i za tydz w środę transfer. Mam nadzieję że ten plan się nie zmieni... Od poniedziałku mam plamienia przy podcieraniu i lekarz mówili że lepiej aby ich nie było, no ale wciąż są.... Wierzę że wszystko będzie dobrze
Podziel się: