reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mamy dwa piękne bijace jak dzwon serduszka !!! [emoji16] oba są piękne i pokazują dokładnie 7 tydz ciąży [emoji16] wciąż uwierzyć nie mogę. A mój mąż nie może przestać płakać [emoji23]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Cudowne wieści :* :* gratuluję... dwa serduszka marzenie każdej tutaj z nas :) Tak więc się ciesz i uważaj na siebie, na Was :*

reklama
Cześć dziewczyny jestem 8dpt, moja Doktor kazała mi zrobić dzisiaj badanie krwi na wysokość proegesteronu i wynik mam 15,77 ona twierdzi że jest dobry a ja w to wątpię i sądzę, że transfer się znowu nie udał. Ostatnio po pierwszym transferze miałam wynik coś w granicach 14. Czy Wy też badałyście poziom progesteronu w 8 dpt? Ja już dzisiaj jestem załamana a beta dopiero w poniedziałek ehh... :(

Cześć dziewczyny jestem 8dpt, moja Doktor kazała mi zrobić dzisiaj badanie krwi na wysokość proegesteronu i wynik mam 15,77 ona twierdzi że jest dobry a ja w to wątpię i sądzę, że transfer się znowu nie udał. Ostatnio po pierwszym transferze miałam wynik coś w granicach 14. Czy Wy też badałyście poziom progesteronu w 8 dpt? Ja już dzisiaj jestem załamana a beta dopiero w poniedziałek ehh... :(
Ja byłam na sztuczny i progesteron mialam 15 i lekarz powiedzial ze jak na sztuczny to i tak bardzo dobrze w zwiazku z czym nawet nie zmienil mi dawkowania a dzis juz prawie 18 tydzien mam ;)

Mamy dwa piękne bijace jak dzwon serduszka !!! [emoji16] oba są piękne i pokazują dokładnie 7 tydz ciąży [emoji16] wciąż uwierzyć nie mogę. A mój mąż nie może przestać płakać [emoji23]

Gratuluje [emoji173]️[emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No i na to czekalam :) Nawet nie wiesz jak sie ciesze!!! Oby ten dzien okazal sie szczesliwy dla mnie i innych betujacych, obserwujacuch maluszki!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Najpiękniejszy prezent na Mikołaja :D

Dziewczyny, oświeccie mnie proszę, po co każą robić pierwszą werykacje betę estradiol i peogesteeon w 4 dpt jak wiadomo że to jeszcze nic nie wykaże
Dziewczyny, oświeccie mnie proszę, po co każą robić pierwszą werykacje betę estradiol i peogesteeon w 4 dpt jak wiadomo że to jeszcze nic nie wykaże
Ja cie moge oswiecic:),rosnacy estradiol oznacza ze buduje sie wysciola macicy na przyjecie zarodka,im wyzszy tym lepszy.Progesteron odzywia zarodek i im jego wartosci sa wyzsze tym wieksze szanse na ciaze,chociaz w tym momencie ciezko o ciazy juz mowic,ale np. jesli jest za niski ,moze ci p.dok . kazac brac wiecej prog. Przy 3 weryfikacji i ewentualnie wysokim progestronie mozna powoli zaczac marzyc:D:D:D To jest takie dmuchanie na zimne ,zeby optymalnie od poczatku ciaze z kazdej strony zabezpieczyc

Ostatnia edycja:
reklama

Nie wroz z fusow i nie zalamuj sie :oo:ja przy pozytywnej becie ,bodajze 400 mialam progesteron 13,5.Progesteron jest wydzielany skokowo ,tzn teraz tak a za chwile totalnie cos innego.Zaleznie od tego co bierzesz jeden jest we krwi wykrywalny inny nie. Wynik jest OK tym bardziej w 8dpt.:)

Do góry