reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mamy dwa piękne bijace jak dzwon serduszka !!! [emoji16] oba są piękne i pokazują dokładnie 7 tydz ciąży [emoji16] wciąż uwierzyć nie mogę. A mój mąż nie może przestać płakać [emoji23]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Cudownie - wielkie gratulacje !!!! :) Teraz mama niech się oszczędza. Uwielbiam czytać takie wiadomości ;).

Mamy dwa piękne bijace jak dzwon serduszka !!! [emoji16] oba są piękne i pokazują dokładnie 7 tydz ciąży [emoji16] wciąż uwierzyć nie mogę. A mój mąż nie może przestać płakać [emoji23]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Cudowna wiadomosc!!:tak: Gratulacje!!! Juz nie moge doczekac sie swojej wizyty tez chce wyjsc z taka nowina i ujrzec serduszka:biggrin2:

Czesc dziewczyny,
podczytuje ja rowniez Was od poczatku drugiej procedury in vitro .Mam pytanie chce zrobic jednoczesnie w sobote ( 8 dpt 5 dniowej blastki 1AB ) bete rano i sikacza tak z ciekawosci zanim dostane wyniki bety ? jest sens czy nie ma co sie denerwowac gdyby sikacz wyszedl (-)?
PS. trzymam kciuki za czekajace i testujace oraz za dzwieczyny z krwawieniami aby wszystko sie dobrze ulozylo. Jedyno co moge powiedziec to moja siostra po piatym tarnsferze miala krwawienie w ok. 7 8 tyg. , lalo sie jej po nogach. okazalo sie ze pekl krwiak , lezala w szpitalu nawet 3-4 dni potem tez w domu. wszystko dobrze sie skonczylo. Zosia ma prawie 3 lata a pozniej naturalny cud sie zdarzyl.
Ps strasznie sie boje a jednoczesnie powtarzam sobie ze sie nie poddam i walka bedzie dalej gdyby ....Milego dnia :))))
Ja bym się nie martwila jak test wyjdzie negatywnie. Beta może już powiedzieć więcej :-))
Kciuki!!

Dziewczyny, oświeccie mnie proszę, po co każą robić pierwszą werykacje betę estradiol i peogesteeon w 4 dpt jak wiadomo że to jeszcze nic nie wykaże

reklama
Wizyta w klinice zaliczona. Endo dzięki rybom, nasionami chia, i orzechom podskoczyło do 10 mm. W piątek punkcja i za tydz w środę transfer. Mam nadzieję że ten plan się nie zmieni... Od poniedziałku mam plamienia przy podcieraniu i lekarz mówili że lepiej aby ich nie było, no ale wciąż są.... Wierzę że wszystko będzie dobrze

Do góry