czyli moi znajomi na fb nie widza ze naleze do takiej grupy?Tylko ze onajest tajna wiec napiszcie do @gosia321 i ona was doda
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Tak, nikt nic nie widzi, tylko czlonkowie grupyczyli moi znajomi na fb nie widza ze naleze do takiej grupy?
Hahah wariaciku no co Ty..tak wcześnie ?? Czemu ? Myślisz że coś nie tak ?Kochana zalecam bete jutro albo w pt
Siłaczki z usmieszkiemkurcze wchodze w grupy,w wyszukiwarce wpisuje siłaczki i zaden bobasek mi nie wyskakuje
Krem pod oczy. Mikołaj wie że kobiecie po 40 trzeba kremikowOjoj to naprawde musialas byc grzeczna pochwal sie co ci przyniosl!
Justin87
Cześć Dziewczyny, dzisiaj już jestem spokojna. Dziękuję za słowa otuchy. :* Kupiłam wczoraj dwie paki chipsów na pocieszenie ale nie zdążyłam ich zjeść, bo padłam spać. Idę dzisiaj ostatni raz na betę. Dla uspokojenia własnego sumienia. Bo a nuż dwa słabiaki się wczepiły i jeden obumarł. Wiem, że to nie ma sensu ale będę się lepiej czuła. Mama wczoraj zasiała we mnie ziarno niepewności. Mam nadzieję, że dzisiejsza beta mnie uspokoi. Nigdy więcej nie będę podawać dwóch zarodków.
@iwo333 jak Twoja sytuacja?
Ja czekam na 1 usg@Chocolateri cudnych widokow!!
@JoannaRak oby wszystko bylo dobrze!
@walczaca o szczescie wg zalecen lekarza - bety ponad 1400
Jeszcze ktoś coś?
Dziewczynym po transferze zycze objawow ciazy
Spokojnego dnia wszystkim
Oczekiwanie2017
Dziewzyny jestem już po transferze wszystko ok tylko cierpliwie czekać aż do bety
Powodzenia, oby Kropek został z Tobą jak najdłużej
Raczej dżoasi chodzi o to ze wszystko okHahah wariaciku no co Ty..tak wcześnie ?? Czemu ? Myślisz że coś nie tak ?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Moja sytuacja nie napiszę brzydko , bo nie wypada...... Dostałam skierowanie do szpitala , ide w przyszłym tygodniu.Beta nadal przyrasta powoli, za to objawy ciąży 100%- we.Cześć Dziewczyny, dzisiaj już jestem spokojna. Dziękuję za słowa otuchy. :* Kupiłam wczoraj dwie paki chipsów na pocieszenie ale nie zdążyłam ich zjeść, bo padłam spać. Idę dzisiaj ostatni raz na betę. Dla uspokojenia własnego sumienia. Bo a nuż dwa słabiaki się wczepiły i jeden obumarł. Wiem, że to nie ma sensu ale będę się lepiej czuła. Mama wczoraj zasiała we mnie ziarno niepewności. Mam nadzieję, że dzisiejsza beta mnie uspokoi. Nigdy więcej nie będę podawać dwóch zarodków.
Podziel się: