Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
@annna1986 jak tam po wizycie, co lekarz powiedział na te plamienia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana nie tyle się martwię co ciekawość mnie zjada żywcem. No i dużo dziewczyn pisze o jakiś plamieniach czy jakich kolwiek objawach a u mnie nic zupełnie.W 8dpt to jeszcze za wcześnie .. możliwe że dopiero zaczyna być produkowana hcg więc po co się martwić na zapas :*
Może zchizuje bo to pewnie za wcześnie a ja jestem bardzo niecierpliwa babaKochana nie tyle się martwię co ciekawość mnie zjada żywcem. No i dużo dziewczyn pisze o jakiś plamieniach czy jakich kolwiek objawach a u mnie nic zupełnie.
Moim zdaniem, nieDziewczyny mam pytanie czy ma sens robienie bety w 8dpt? Zarodki byly 3 dniowe i były zapodane mi dwa. Wariuje z niepewnosci
Nie wszystkie mają plamienia nie wszystkie mają jakieś objawy albo ich brak każda z nas jest inna Ale wiem co czujesz bo ja przy pierwszym podejściu też tak miałam swirowalam jak głupia który dzień jesteś po transferze ?Kochana nie tyle się martwię co ciekawość mnie zjada żywcem. No i dużo dziewczyn pisze o jakiś plamieniach czy jakich kolwiek objawach a u mnie nic zupełnie.
Kochana to dopiero 5 dptNie wszystkie mają plamienia nie wszystkie mają jakieś objawy albo ich brak każda z nas jest inna Ale wiem co czujesz bo ja przy pierwszym podejściu też tak miałam swirowalam jak głupia który dzień jesteś po transferze ?
Widzisz ja czuje się totalnie jak na okres ale się nie martwię bo chyba @Joko86 też tak miała i też miała podany 3dniowy zarodek także widzisz każda z nas inaczej przechodzi .. u Ciebie brak objawów to może być dobry znak więc spokojnie :*
Pozytywne myślenie [emoji4] [emoji4] [emoji4]Nie strasz mnie [emoji14] jeżeli ten cud będzie dalej trwał to będę się dzień dnia modlić aby donosić ciążę jak najdłużej... dr mnie przestraszyła przy transferze i musiałam podpisać dokumenty ze jestem świadoma zagrożeń ciąży bliźniaczej... ale nie wierzyłam,że może mnie spotkać taki cud :-))
Moim wzorcem będzie @adunnnia90 która ma ciążę bliźniacza z dwóch slabszych zarodków i teraz osiągnęły piękną wagę i cierpliwie czekają w brzuszku mamy na wyznaczony termin :-))
No widzisz spokojnie mój 4dpt A to było Twoje pierwsze podejście? I w ogóe przypomnij mi jaki u was problemKochana to dopiero 5 dpt
Adunia z Tobą urzedowalam na forum o IUI dlatego pamiętam i proszę przypomnij mi udało wam się za pierwszym podejściem ?Pozytywne myślenie [emoji4] [emoji4] [emoji4]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak u nas 1 podejście a problem z bardzo słabymi,żołnierzykami mężaNo widzisz spokojnie mój 4dpt A to było Twoje pierwsze podejście? I w ogóe przypomnij mi jaki u was problem