reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bo my stare jesteśmy
Jakiś czas temu nie mogłam spać i szukałam czegoś po forach. Takich ginekologiczno intymnych. I przypadkiem trafiłam na post jakiejś dzieciny w gimnazjum chyba. Porady biedactwo szukało bo robią jej się od sztucznej bielizny krostki na pupie a ona muuusi nosić koronkowe majty. I nie ze dla kolegi czy coś. Ona na WF musi mieć koronkowe majty. Bo inaczej jest lincz i wyśmiewanie w szatni. I potem w tym ćwiczą... Dupę to obciera w normalnych warunkach ale żeby na gimnastykę I jeszcze ten nacisk ze jak przyjdziesz w bawełnianych czy sportowych to cię w szkole wyśmiewają, masakra.
To najlepiej niech bez majtek zaczną chodzić ;) straszna jest ta młodzież ... nie to co my dorosłe pełne powagi i piękne kobiety...w gaciach bawełnianych dobrze podtrzymujacych tylek bo inaczej opada ;)

J
U mnie samopoczucie całkiem dobrze. Jak czytam o tych różnych plamieniach, które mają dziewczyny to oddech wstrzymuje... Na szczęście ja nie mam żadnych, wczoraj trochę bóle okresowe, ale bez skurczy więc jest chyba dobrze :). Wizytę mam dopiero w przyszłą środę i zastanawiałam się czy nie pójść jutro na betę (tak dla siebie, bo laboratorium mam pod blokiem), ale nie wiem czy jest sens się denerwować czekając na wynik.
A Ty jakieś objawy masz?
Ja bym już chyba się nie katowała tym czekaniem,a który jesteś dokładnie dpt?? Ja ak by mi nikt nie kazał to bym już z jutrzejszej bety zrezygnowała... Wyprzedziłaś mnie chyba tym razem z tydzień? Ja mam dziś 12 dpt. I żadnych objawów... do niedzieli zdarzały się bóle i kłócia w brzuchu,teraz już zupełnie nic.

Dziewczeta[emoji16] jak juz wspomnialam o moim krwiaku i odklejajacej sie przez niego kosmowce to doradzcie plis Wy wiecie wszystko @annamaria @Dzoasia albo ktoras ktora miala krwiaka.. Jezeli nie krwawilam w ogole to na zdrowy rozum kosmowka chyba sie przykleila z powrotem i jest juz ok, prawda? Bo w innym wypadku cos by sie dzialo a jak sie nie dzieje to powinno byc juz ok? Mialam lezec.2 dni

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
J

Ja bym już chyba się nie katowała tym czekaniem,a który jesteś dokładnie dpt?? Ja ak by mi nikt nie kazał to bym już z jutrzejszej bety zrezygnowała... Wyprzedziłaś mnie chyba tym razem z tydzień? Ja mam dziś 12 dpt. I żadnych objawów... do niedzieli zdarzały się bóle i kłócia w brzuchu,teraz już zupełnie nic.

Ja mam dziś 20dpt więc rzeczywiście różnica tylko ok. tygodnia. Ale jak Ty z blizniakami to szybciej możesz Maluchy przywitać na świecie :)

Do góry