dżoasia
Fanka BB :)
Właśnie dzwonił mąż. Wynik 42,5. Tak więc czas zejść na ziemię.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie dzwonił mąż. Wynik 42,5. Tak więc czas zejść na ziemię.
Wyglądam bardzo dziwnie ... jak księżyc w pełni ale cóż, będę cierpliwie czekać z nadzieją ze maluch mi wszystko wynagrodziO mój Boże! Strasznie dużo! To się nie dziwie, ze napuchlas.
Nie,pracuję :-) i jakby wszystko było dobrze to ja chciałabym jeszcze pracować ;-)
A Ty??
No to byl 23dpt i jak sprawdzalam na kalkulatorze to byl za niski przyrost. Wizyte mam pojutrze w czwartek na 16.30Hmm wydaje mi się,że wcale nie jest taka niska... no to czekamy na sobotę,a Ty leż i odpoczywaj. Na którą masz wizytę??
To najlepiej niech bez majtek zaczną chodzić straszna jest ta młodzież ... nie to co my dorosłe pełne powagi i piękne kobiety...w gaciach bawełnianych dobrze podtrzymujacych tylek bo inaczej opadaBo my stare jesteśmy
Jakiś czas temu nie mogłam spać i szukałam czegoś po forach. Takich ginekologiczno intymnych. I przypadkiem trafiłam na post jakiejś dzieciny w gimnazjum chyba. Porady biedactwo szukało bo robią jej się od sztucznej bielizny krostki na pupie a ona muuusi nosić koronkowe majty. I nie ze dla kolegi czy coś. Ona na WF musi mieć koronkowe majty. Bo inaczej jest lincz i wyśmiewanie w szatni. I potem w tym ćwiczą... Dupę to obciera w normalnych warunkach ale żeby na gimnastykę I jeszcze ten nacisk ze jak przyjdziesz w bawełnianych czy sportowych to cię w szkole wyśmiewają, masakra.
Ja bym już chyba się nie katowała tym czekaniem,a który jesteś dokładnie dpt?? Ja ak by mi nikt nie kazał to bym już z jutrzejszej bety zrezygnowała... Wyprzedziłaś mnie chyba tym razem z tydzień? Ja mam dziś 12 dpt. I żadnych objawów... do niedzieli zdarzały się bóle i kłócia w brzuchu,teraz już zupełnie nic.U mnie samopoczucie całkiem dobrze. Jak czytam o tych różnych plamieniach, które mają dziewczyny to oddech wstrzymuje... Na szczęście ja nie mam żadnych, wczoraj trochę bóle okresowe, ale bez skurczy więc jest chyba dobrze . Wizytę mam dopiero w przyszłą środę i zastanawiałam się czy nie pójść jutro na betę (tak dla siebie, bo laboratorium mam pod blokiem), ale nie wiem czy jest sens się denerwować czekając na wynik.
A Ty jakieś objawy masz?
Już tylko 8 ;-) Ty tam staruj się wyluzować i nie stresować Maluszka.Ja w czwartek juz 4 raz będę robić. U mnie zapowiada się 9 msc w stresie, chociaż może przyjdzień moment, w którym wyluzuje.
Jasne. Gdyby mi ktoś tak powiedział też kładę się bez najmniejszego zastanowienia. A jak sie unormuje to planujesz powrót do pracy czy już raczej nie??Ja też myślałam, że bedę pracowała bo czuję się fizycznie bardzo dobrze, ale Maluszek ważniejszy więc jeśli lekarz kazał odpoczywać pokornie się położyłam
J
Ja bym już chyba się nie katowała tym czekaniem,a który jesteś dokładnie dpt?? Ja ak by mi nikt nie kazał to bym już z jutrzejszej bety zrezygnowała... Wyprzedziłaś mnie chyba tym razem z tydzień? Ja mam dziś 12 dpt. I żadnych objawów... do niedzieli zdarzały się bóle i kłócia w brzuchu,teraz już zupełnie nic.