Ile dni miał zarodek?A myślicie że jak już mnie boli brzuch na okres to źle ? Normalnie @ powinna przyjść 10.12 A dziś jest 3dpt
reklama
JoannaRak
Fanka BB :)
Asiunia a bete zrobisz? Prosze cie. U mnie podczas krwotoku tez nic nie bylo widac a 2 tyg pozniej nie dosc ze byl pecherzyk ktory byl wczesniej widoczny to pokazal sie tez drugi. Nie skonczylo sie dobrze bo lekarz kazal idstawic leki a teraz sie zastanawiam co by bylo gdyby... wiec zrob bete, tym bardziej ze mialas 2 malychy podane, powalcz jeszcze, tym bardziej ze mowisz, ze to ostatnia proba.
wlasnie zrobilam i zglupialam dlatego jestem spowrotem. Dzisiaj beta 9,575!!! Jak to mozliwe? w poniedzialek byla 1,690!!!
Ratunku bo zwariuje!
Dziewczyny, wy wiecie wszystko!! co myslicie? Juz myslalam ze to koniec a tu nadzieja wrocila!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
gosian9535
Zaangażowana w BB
A myślicie że jak już mnie boli brzuch na okres to źle ? Normalnie @ powinna przyjść 10.12 A dziś jest 3dpt
Ty jesteś 3dpt a mialam dzisiaj i też mnie brzuch pobolewa jak na @ ale powinnam dostać ok 17 grudnia wiec nie wiem o co chodzi
To chyba tak jak @dżoasia pisała. Że na usg nie widać bo krew zasłania.wlasnie zrobilam i zglupialam dlatego jestem spowrotem. Dzisiaj beta 9,575!!! Jak to mozliwe? w poniedzialek byla 1,690!!!
Ratunku bo zwariuje!
Dziewczyny, wy wiecie wszystko!! co myslicie? Juz myslalam ze to koniec a tu nadzieja wrocila!
Weź sobie nospę. To mogą być takie potransferowe skurcze macicy.Ty jesteś 3dpt a mialam dzisiaj i też mnie brzuch pobolewa jak na @ ale powinnam dostać ok 17 grudnia wiec nie wiem o co chodzi
@zylwia Ty lepiej też łyknij nospę. I magnez obie dziewczyny.
3dniowyIle dni miał zarodek?
jasani
Proponuję udać się do innego lekarza. Może ten miał kiepski sprzęt, albo nie za bardzo przyłożył sie do badania. Może jeden maluch się ewakuował a drugi ładnie sobie siedzi w maminym brzuchu.wlasnie zrobilam i zglupialam dlatego jestem spowrotem. Dzisiaj beta 9,575!!! Jak to mozliwe? w poniedzialek byla 1,690!!!
Ratunku bo zwariuje!
Ostatnia edycja:
misis188
Kochana a krwawisz dalej? Moze to byl krwiak jakis. Zrob bete jutro albo za dwa dni i zobaczysz czy spada czy rosniewlasnie zrobilam i zglupialam dlatego jestem spowrotem. Dzisiaj beta 9,575!!! Jak to mozliwe? w poniedzialek byla 1,690!!!
Ratunku bo zwariuje!
reklama
Oczekiwanie2017
A myślicie że jak już mnie boli brzuch na okres to źle ? Normalnie @ powinna przyjść 10.12 A dziś jest 3dpt
Weź nospe, bóle podobne do okresowych są normalne
Podziel się: