Koniczyna82
Fanka BB :)
@Iskra_82 , @JoannaRak przykro mi bardzo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
13 albo 14 grudnia, bo lacze to z intralipidem i mam nadzieje ze zobaczymyannemarie u mnie dziś 19 dpt, tylko 1 dzień różnicy między nami Kiedy masz wizytę? Ja w sobote 9 grudnia, bardzo się stresuję, żeby nie było ciąży pozamacicznej lub pustego jaja ;/ Co prawda beta wzrasta 120-100%, ale obawa jest.
Bhcd <<0,1
Ja przypuszczam trochę jajek będzie z tego niedojrzałych, taka drobizna co się nagle pojawiła. Jutro zadzwonią. U mnie AMH 4,8 i bardzo się starali żeby delikatnie stymulować. Ostatni zastrzyk zmniejszono mi ze 150 na 125. No bardzo mam nadzieję ze obejdzie się bez tej hiperki i będę miała transfer na świeżo. W zeszłym roku jak się obudziłam w dzień punkcji to ledwo chodziłam. Dzisiaj tego nie odczułam wiec kto wie, może się uda.No to niezla jestes taka hodowla i bez hiperki - chyba jakis cud to teraz czekanie na info z labo...
Gratulacje szansa zawsze jestDziewczyny moja beta w 22dpt wynosi 8325. Miałam podane 2 zarodki. Jest szansa na bliźniaki? Czy raczej nie ma co marzyć?
Kochana ja nie chce ci nic narzucac bron Boze ale moze wstrzymaj sie z kolejnym transferem. Skoro Pasnik teraz kazal ci nie podchodzic i najprawdopodobniej sie nie udolo to moze zaczekaj ten miesiac, dwa i podejdz do transferu dobrze przygotowana pod wzgledem immunologicznymDo Paśnika jeszcze nie mam wyników badań. Jutro idę do gin bo chcemy jeszcze w grudniu podejść do kolejnego transferu. Tylko nie wiem czy mam już odstawić leki czy czekać do jutrzejszej wizyty.
Strasznie mi przykro.... ;-(Bhcd <<0,1