Jak przez weekend mialas plamienia to moze powtorz bete jeszcze...? Sama nie wiem, moze do jutra jeszcze bierz...
Plamienia mam już drugi dzień i to jakby okres tylko nie może się rozkręcić bo biorę progesteron.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak przez weekend mialas plamienia to moze powtorz bete jeszcze...? Sama nie wiem, moze do jutra jeszcze bierz...
To akurat może być dobry znak, polez sobie wez nospe lub buscopan. MYŚL POZYTYWNIE, za wcześnie na bóle sugerujące nadchodzący okres.3dniowy
Witajcie dziewczęta ja już po transferze, wracam do domu z 5 dobowym blastkiem, drugi został zamrożony,teraz pozostało tylko czekanie
Super, a krwawisz jeszcze? Może być jeszcze dobrze, koniecznie powtórz bhcg i usg. Pomodlę się za Ciebie.wlasnie zrobilam i zglupialam dlatego jestem spowrotem. Dzisiaj beta 9,575!!! Jak to mozliwe? w poniedzialek byla 1,690!!!
Ratunku bo zwariuje!
Dziewczyny, wy wiecie wszystko!! co myslicie? Juz myslalam ze to koniec a tu nadzieja wrocila!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
wlasnie zrobilam i zglupialam dlatego jestem spowrotem. Dzisiaj beta 9,575!!! Jak to mozliwe? w poniedzialek byla 1,690!!!
Ratunku bo zwariuje!
Dziewczyny, wy wiecie wszystko!! co myslicie? Juz myslalam ze to koniec a tu nadzieja wrocila!
Myślisz że to może być to, już zaczynam schizowac że na @ idzieWeź sobie nospę. To mogą być takie potransferowe skurcze macicy.
@zylwia Ty lepiej też łyknij nospę. I magnez obie dziewczyny.
Przykro miBhcd <<0,1
Kochana w tym wypadku nie odstawiaj lekow. Musisz poczekac, w tym czasie.lez plackiem, wstawaj tylko do wc i jak musisz cos zjesc. Synkiem musi zajac sie.maz. to wyglada dokladnie tak samo jak u mnie. Tylko ze u mnie.beta na drugi dzien spadla ale jesli uciebie.nadal jest tak wysoko to moze tylkp pekl jakis.krwiak czy cos. Moze jeszcze nie wszystko stracone. Zamiast dopochwowego prpgesteronu boerz doustny w wiekszych dawkach i jesli masz.to prolutex w zastrzykach. Modle sie za ciebie:* w czasie krwotoku u mnie tez.nic.nie.bylo widac, zadnego pecherzyka, a potem 2 tyg pozniej byly 2 pecherzyki w macicy. Kto wie, jesli nie odstawilabym lekow to moze ten jeden by nadal zyl...wlasnie zrobilam i zglupialam dlatego jestem spowrotem. Dzisiaj beta 9,575!!! Jak to mozliwe? w poniedzialek byla 1,690!!!
Ratunku bo zwariuje!
Za wcześnie. Nic nie idzie. Miałaś dziś transfer. Od samego "gmyrania" tam czasem się pojawiają skurcze. Ale weź nospę i magnez i odpocznij. Żeby przeszły. Bo skurcze nie są wskazane.Myślisz że to może być to, już zaczynam schizowac że na @ idzie
Mysle ze macica wariuje. Bierz rozkurczowe, jesli masz.jak wykombinowac to polecam relanium a jak nie to przynajmniej.nospe (mozesz max 3x2) i magnezA myślicie że jak już mnie boli brzuch na okres to źle ? Normalnie @ powinna przyjść 10.12 A dziś jest 3dpt