reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A nie chcialas juz wczoraj lub dzis isc do soebie prywatnie do ginka gdzies?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie nie chciałam isc tutaj wolę jechać 120 km i byc pewna ze nic mi sie nie stanie swój Lekarz to swój Lekarz nawet w szpitalu mówili aby pojechać do swojego gin który prowadził wszystko więc jutro jadę: ) ale szczerze napieprza nieziemsko i caly brzuch na dole mnie boli

Normalnie az sie poplakalam.
Ciesze sie, ze mialas tak duze wsparcie ze strony lekarzy i reszty zalogi. To bardzo pomaga przetrwac ciezkie chwile. Ja mialam to samo przez cale 4 miesiace, ktore spedzilismy w szpitalu.
Zycze Ci kochana, zebys sie szybko oczyscila, przeszla zalobe szybko i stanela do dalszej walki ❤️

W tej całej tragedii rzeczywiście podejście lekarzy, sposób w jaki przekażą informacje ma duże znaczenie. Mam nadzieję, że u Ciebie będą jutro dobre informacje i usłyszysz serduszko.

Puste jajo plodowe. Czekać 10 dni na samoistnie poronienie, jeśli nie wystąpi lyzeczkowanie. Rozpacz.
Olusja!!!! Nie odstawiaj może jeszcze leków, który masz dpt? Jaką masz betę? Przy pustym jaju raczej nie ma takich ładnych przyrostów, może jeszcze daj maleństwu kilka dni, spróbuj po weekendzie iść jeszcze na wizytę? Błagam, nie odstawiaj leków!

Olusja!!!! Nie odstawiaj może jeszcze leków, który masz dpt? Jaką masz betę? Przy pustym jaju raczej nie ma takich ładnych przyrostów, może jeszcze daj maleństwu kilka dni, spróbuj po weekendzie iść jeszcze na wizytę? Błagam, nie odstawiaj leków!
Tez jestem za.właśnie nie mogę tego zrozumiec,przecież beta ładnie rosła.przy pustym jajku by tak rosła?

Normalnie az sie poplakalam.
Ciesze sie, ze mialas tak duze wsparcie ze strony lekarzy i reszty zalogi. To bardzo pomaga przetrwac ciezkie chwile. Ja mialam to samo przez cale 4 miesiace, ktore spedzilismy w szpitalu.
Zycze Ci kochana, zebys sie szybko oczyscila, przeszla zalobe szybko i stanela do dalszej walki ❤️
Walczę o nowe życie więc się nie poddam. Mamy kredyt na dom, w przyszłym tygodniu pojadę do banku, jeśli moja zdolność pozwoli mi na pożyczkę 10.000 zł, to po nowym roku startujemy, jeśli nie, to będziemy uzależnieni od banku, kiedy nam pozwoli coś zaciągnąć. Podjęłam już decyzję, że zmienię Poznań (Invimed) na Szczecin (Vitrolive), może taka zmiana, inne spojrzenie lekarzy da coś pozytywnego. U Ciebie będzie na pewno wszystko dobrze, więc nie panikuj. Limit złych wiadomości na ten miesiąc wyczerpany.

reklama
Do góry