gosian9535
Zaangażowana w BB
Witajcie dziewczyny dzisiaj mialam punkcje z 4 pobrali tylko dwa jajeczka, dwa byly puste jestem załamana pewnie nic z tego nie bedzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie...Ale jak widać wszystko się moze zdarzyć... ja jutro znowu wizyta i nerwy. Najgorzej ze sama nie dojadę i musi mnie ktos zawieść, a jak się rozkleje i znowu nie będę mogła rozmawiać z doktorem i w rejestracji to mój szwagier się o wszystkim dowie, a nie chcce tego, nie chce litości i współczucia...Wlasnie pamietam jak sie stresowalas w piatek i probowalas do 20:00 sie umowic na usg. Czasami nasze przeczucia nas nie myla niestety
Bylas na usg i pecherzyk byl to nie bylo potrzeby badac bety. Nikt nawet nie pomyslam na tym etapie, ze mogloby byc cos nie tak. Achh
Witaj. Masz jeszcze dwa jajeczka, wiec trzeba mocno wierzyc, ze oba sie pieknie zaplodniaWitajcie dziewczyny dzisiaj mialam punkcje z 4 pobrali tylko dwa jajeczka, dwa byly puste jestem załamana pewnie nic z tego nie bedzie
Mi się wydaje, że mój lekarz już na tym pierwszym USG wiedział, że coś jest nie tak, znam go na tyle, że jego słowa "jest pęcherzyk ciążowy i to tyle na dziś" były dziwne, pokładał nadzieje, że kolejne badanie przyniesie serduszko. Dopiero dzisiaj zrozumiałam jak świetny personel pracuje w moim gabinecie. Odnoszą się wielkim współczuciem, po wyjęciu głowicy z pochwy trzymał mnie za rękę i tkwił ze mną w ciszy tak długo jak tego potrzebowałam, a po wyjściu z gabinetu położna od razu jak zobaczyła w jakim jestem stanie wzięła mnie do zabiegowego i dzieliła smutkiem. To było dla mnie nieoczekiwane zachowanie. Moja wizyta dziś trwała ponad godzinę ...Wlasnie pamietam jak sie stresowalas w piatek i probowalas do 20:00 sie umowic na usg. Czasami nasze przeczucia nas nie myla niestety
Bylas na usg i pecherzyk byl to nie bylo potrzeby badac bety. Nikt nawet nie pomyslam na tym etapie, ze mogloby byc cos nie tak. Achh
Mam nadzieje, ze wszystko sie jakos ulozy. Strata dziecka, niewazne na jakim etapie jest straszna.Dokładnie...Ale jak widać wszystko się moze zdarzyć... ja jutro znowu wizyta i nerwy. Najgorzej ze sama nie dojadę i musi mnie ktos zawieść, a jak się rozkleje i znowu nie będę mogła rozmawiać z doktorem i w rejestracji to mój szwagier się o wszystkim dowie, a nie chcce tego, nie chce litości i współczucia...
Dziewczyno takie podejście na samym starcie!!!???nieładnie!zacisnąć pięści, pierś do przodu!masz jeszcze2jajeczkaWitajcie dziewczyny dzisiaj mialam punkcje z 4 pobrali tylko dwa jajeczka, dwa byly puste jestem załamana pewnie nic z tego nie bedzie
bierz ja miałam i teraz też będę chciałaJa sama o tym myslalam ale moja doktor tez o tym pomyslala i zaproponowano mi Embroy glue.. co myslicie ?
Witaj. Masz jeszcze dwa jajeczka, wiec trzeba mocno wierzyc, ze oba sie pieknie zaplodnia
Normalnie az sie poplakalam.Mi się wydaje, że mój lekarz już na tym pierwszym USG wiedział, że coś jest nie tak, znam go na tyle, że jego słowa "jest pęcherzyk ciążowy i to tyle na dziś" były dziwne, pokładał nadzieje, że kolejne badanie przyniesie serduszko. Dopiero dzisiaj zrozumiałam jak świetny personel pracuje w moim gabinecie. Odnoszą się wielkim współczuciem, po wyjęciu głowicy z pochwy trzymał mnie za rękę i tkwił ze mną w ciszy tak długo jak tego potrzebowałam, a po wyjściu z gabinetu położna od razu jak zobaczyła w jakim jestem stanie wzięła mnie do zabiegowego i dzieliła smutkiem. To było dla mnie nieoczekiwane zachowanie. Moja wizyta dziś trwała ponad godzinę ...