reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie będę Ci życzyć, żeby mała się uspokoiła bo tak czy siak będziesz się martwić, jak za mało będzie się ruszać :D Więc tylko spokoju i dobrego samopoczucia aż do końca zostaje pożyczyć:* Najważniejsze, że dobrze się rozwija, wszystko inne szybciutko zapomnisz :) Na zdjąćka czekam z niecierpliwością!! :*
Ja w piątek idę do Paśniczka, ostatnio nie wypytywałam o szczegóły, mówił tylko o heparynie w pierwszym trymestrze i o metylowanym kw foliowym bo mi wyszła mthfr. O resztę będę go molestować w piątek, czuję, że wizyta się przeciągnie :) Chciałabym możliwie jak najszybciej zacząć, ale nie wiem czy mnie te szczepienia ominą... raczej wszystko się odwlecze pewnie na luty... oby nie dłużej, bo nie zniosę...
Dobrze, że dziś znów 11h w pracy :)
No z 11 godzin pracy moze sie cieszyc tylko Dzoana[emoji16] co Ty z piniendzmi bedziesz robila?[emoji6]
A wlasnie i jak Wasza dieta w pracy? Bo milczysz mnie podejrzanie w tym temacie[emoji6]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

A co mowi lekarz jak liczy ? ....
czyki krotki protokol licza tak jak normalnie sie liczy kazda ciaze a dlugi JuZ insczej licza ciaze ?

Idzie zglupiec co ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lekarza jeszcze nie pytalam :D bo punkcje mam w czwartek dopiero. Wiec ciaza to jeszcze odlegly temat...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jak już wiecie dziś miałam punkcje ale pod wieczór zaczął mnie strasznie boleć brzuch.. teraz ten ból mnie obudził i zaraz się wykończe :( Boli strasznie na dole i z tylu plecy i do tego siedzę na kiblu A nawet stoperanu nie mam w domu zeby choc troche sobie ulzyc :(((( a bole sa masakryczne jak przy pierwszym dniu miesiączki.. albo nawet gorzej coś jest nie tak?? Czy to może jakieś zatrucie ???????:((((
A bralas jakies przeciwbolowe?
Moze jestes po prostu obolala i puscily te leki z kliniki?
Bo hiperki nie podejrzewali u Ciebie?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jak już wiecie dziś miałam punkcje ale pod wieczór zaczął mnie strasznie boleć brzuch.. teraz ten ból mnie obudził i zaraz się wykończe :( Boli strasznie na dole i z tylu plecy i do tego siedzę na kiblu A nawet stoperanu nie mam w domu zeby choc troche sobie ulzyc :(((( a bole sa masakryczne jak przy pierwszym dniu miesiączki.. albo nawet gorzej coś jest nie tak?? Czy to może jakieś zatrucie ???????:((((
Ja tez mialam bole za kazdym razem.Dostalam czopki pbolowe lub no spe..

No z 11 godzin pracy moze sie cieszyc tylko Dzoana[emoji16] co Ty z piniendzmi bedziesz robila?[emoji6]
A wlasnie i jak Wasza dieta w pracy? Bo milczysz mnie podejrzanie w tym temacie[emoji6]

Kochana Pan Bóg ma mi w dzieciach za tę pracę wynagrodzić, bo mam stałą stawkę miesięczną i nie ważne ile pracuję, zarabiam tyle samo ;) ale ostatnio miałyśmy lajtowe czasy, więc teraz trzeba "odrabiać". A dieta... hmmmm :p No nie da się nie spróbować co daję klientom:laugh2: a jak już spróbuję to grzech nie zjeść, takie to jest dobre :D:D:D a tak serio, to jest -1,5kg ale nie przypisuję tego diecie, tylko jestem pod koniec @ więc woda zeszła, a oczywiście wcześniej się nagromadziła, więc było jeszcze na +, a nie - ... no ciężko niestety, ale mam nadzieję, że chociaż trochę uda mi się zgubić do stycznia/lutego :p

Bóle jak najbardziej mogą być po punkcji. Weź coś przeciwbólowego. Co do kibelka...Może reakcja na narkozę lub antybiotyk ( jeżeli dostałaś). Jak Cię to bardzo niepokoi to zadzwoń do lekarz-w każdej klinice powinni mieć taki numer alarmowy.

reklama
Dziewczyny jak już wiecie dziś miałam punkcje ale pod wieczór zaczął mnie strasznie boleć brzuch.. teraz ten ból mnie obudził i zaraz się wykończe :( Boli strasznie na dole i z tylu plecy i do tego siedzę na kiblu A nawet stoperanu nie mam w domu zeby choc troche sobie ulzyc :(((( a bole sa masakryczne jak przy pierwszym dniu miesiączki.. albo nawet gorzej coś jest nie tak?? Czy to może jakieś zatrucie ???????:(
Może to od stresu... Mnie trochę bolało z tego co pamiętam ale nic strasznego. Punkcje miałam w Sylwester i jeszcze do północy troszkę sie balowało.

Do góry