reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
P
hmm... ten TNF chyba do zbicia, chociaż mniemam, że z takim wynikiem ryzyka nowotworu nie mam :D ale i ciąża przy takim wyniku - słabo :/ No to te IL tez nie za ciekawie... Wgl wkurzyli mnie w tym synevo bo w internetach napisali że wynik wydany do zleceniodawcy (odsyłali z apc) a ta pukwa w labo mi powiedziała, że do nich jeszcze nie dotarł i musiałam ganiać przez całe miasto na darmo:angry:
IFN/IL4 12,5 obnizony IFN/IL10 0,2obnizony TNF/IL4 78,3 !!! TNF/IL10 1,1!!!! To immunologa najbardziej niepokoilo reszta mimo ze rozjechana w górę i dol powiedzial ze mam sie nie przejmować a na te wlasnie zalecil sterydy i zarzio

Nie będę Ci życzyć, żeby mała się uspokoiła bo tak czy siak będziesz się martwić, jak za mało będzie się ruszać :D Więc tylko spokoju i dobrego samopoczucia aż do końca zostaje pożyczyć:* Najważniejsze, że dobrze się rozwija, wszystko inne szybciutko zapomnisz :) Na zdjąćka czekam z niecierpliwością!! :*
Ja w piątek idę do Paśniczka, ostatnio nie wypytywałam o szczegóły, mówił tylko o heparynie w pierwszym trymestrze i o metylowanym kw foliowym bo mi wyszła mthfr. O resztę będę go molestować w piątek, czuję, że wizyta się przeciągnie :) Chciałabym możliwie jak najszybciej zacząć, ale nie wiem czy mnie te szczepienia ominą... raczej wszystko się odwlecze pewnie na luty... oby nie dłużej, bo nie zniosę...
Dobrze, że dziś znów 11h w pracy :)

Wiesz u Ciebie pięknie się przyjmuje tylko coś nie pozwala na rozwój może obejdzie się bez szczepień tylko konkretny pakiet i się faktycznie uda !! Teraz końcówka roku to tez bym sobie odpuściła . Pamietam jak miałam rok temu dwa transferu jeden przed świetami i jeden po bez efektu to czułam się jeszcze bardziej dobita . Z nowym rokiem nowe nadzieje i może będziemy miały bobasy jeszcze z tego samego roku [emoji846]
Oj praca pomaga to fakt a jeszcze taka smaczna jak Twoja to tym bardziej [emoji12]

Ja to czekam aż Paśnik będzie kiedyś w Uwadze na TVN bo naprawdę tyle dziewczyn do niego jeździ ze powinni to nagłośnić żeby uświadomić dziewczyna jaka maja niewiedzę lekarze w klinikach o immunologi a niepłodności .
Jakby co jestem [emoji846][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie będę Ci życzyć, żeby mała się uspokoiła bo tak czy siak będziesz się martwić, jak za mało będzie się ruszać :D Więc tylko spokoju i dobrego samopoczucia aż do końca zostaje pożyczyć:* Najważniejsze, że dobrze się rozwija, wszystko inne szybciutko zapomnisz :) Na zdjąćka czekam z niecierpliwością!! :*
Ja w piątek idę do Paśniczka, ostatnio nie wypytywałam o szczegóły, mówił tylko o heparynie w pierwszym trymestrze i o metylowanym kw foliowym bo mi wyszła mthfr. O resztę będę go molestować w piątek, czuję, że wizyta się przeciągnie :) Chciałabym możliwie jak najszybciej zacząć, ale nie wiem czy mnie te szczepienia ominą... raczej wszystko się odwlecze pewnie na luty... oby nie dłużej, bo nie zniosę...
Dobrze, że dziś znów 11h w pracy :)
Na ktora godz masz w pt wizyte?
Kciuki zeby sprawnie pomogl i nie przeciagnal tematu do lutego..

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz u Ciebie pięknie się przyjmuje tylko coś nie pozwala na rozwój może obejdzie się bez szczepień tylko konkretny pakiet i się faktycznie uda !! Teraz końcówka roku to tez bym sobie odpuściła . Pamietam jak miałam rok temu dwa transferu jeden przed świetami i jeden po bez efektu to czułam się jeszcze bardziej dobita . Z nowym rokiem nowe nadzieje i może będziemy miały bobasy jeszcze z tego samego roku [emoji846]
Oj praca pomaga to fakt a jeszcze taka smaczna jak Twoja to tym bardziej [emoji12]

Ja to czekam aż Paśnik będzie kiedyś w Uwadze na TVN bo naprawdę tyle dziewczyn do niego jeździ ze powinni to nagłośnić żeby uświadomić dziewczyna jaka maja niewiedzę lekarze w klinikach o immunologi a niepłodności .
Jakby co jestem [emoji846][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym chętnie od razu podchodziła, bo nie jestem z tych co potrzebują odetchnąć, tylko lubię działać, ale przymusowo jestem upupiona bo łyżeczkowanie miałam dopiero 17 października i jeszcze mi się paprze po pierwszej @... więc ten cykl na straty, jeśli nie będzie przeciwwskazań to w kolejnym może się uda, a to już będzie pewnie po nowym roku. Czyli pocieszyłaś mnie, że jak się implantuje to może nie będą szczepienia potrzebne :* Promyczku mój :* :* :* :*
Ja to już kiedyś pisałam, że kiedyś wiekszość dziewczyn z tego forum ozna się u niego rzed gabinetem :D I miałabym okazję poznać @Oczekiwanie2017 bo wizytę mam na 14.20 ale pewnie biedna nie przyjedzie :(

reklama
Dziewczyny jak już wiecie dziś miałam punkcje ale pod wieczór zaczął mnie strasznie boleć brzuch.. teraz ten ból mnie obudził i zaraz się wykończe :( Boli strasznie na dole i z tylu plecy i do tego siedzę na kiblu A nawet stoperanu nie mam w domu zeby choc troche sobie ulzyc :(((( a bole sa masakryczne jak przy pierwszym dniu miesiączki.. albo nawet gorzej coś jest nie tak?? Czy to może jakieś zatrucie ???????:((((

Do góry