reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ojj wątpię czy to jest dobrze bo bardzo dziwny jest ten ból jak noge podniósł trochę mocniej przy chodzeniu to boli i biegunkę dzisiaj miałam wykończeń sie normalnie dzisiaj wzięłam ostatnią tab antybiotyku może zrobię jutro crp i zobaczę czy spadło
Idz go gina usg zrobi i moze to crp zleci i bedziesz all wiedziala. A w klinice juz umowilas u swojego wizyte?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Idz go gina usg zrobi i moze to crp zleci i bedziesz all wiedziala. A w klinice juz umowilas u swojego wizyte?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie jeszcze nie umowilam jutro będę dzwoniła i umawiala nie wiem co mi dolega ale to uciążliwe się robi a może dlatego że z M trochę pobaraszkowalismy po takiej przerwie to juz się chciało hehe :) i juz przy dziurce bolalo trochę więc trzeba było przestać ale dzisiaj to jakas masakra a bzykanko było w niedzielę i po znowu zaczęłam krwawic pokrwawilam trochę i wczoraj na noc już bylo czysto i dzisiaj czysto

reklama
Do góry