Zobaczę kochana jak to jutro będzie jak będzie bolało to pojadę już jutro i jelita mnie też bolą boże czy zawsze cos musi być nie takJa mysle ze nikt oprocz lekarza Ci nie powie co to jest[emoji6] Zrob usg i bedzie wiadomo..
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Tak cos czulam ze pojdzie w cholere dieta bo jak sie da dietowac majac taka prace[emoji16]Kochana Pan Bóg ma mi w dzieciach za tę pracę wynagrodzić, bo mam stałą stawkę miesięczną i nie ważne ile pracuję, zarabiam tyle samo ale ostatnio miałyśmy lajtowe czasy, więc teraz trzeba "odrabiać". A dieta... hmmmm [emoji14] No nie da się nie spróbować co daję klientom a jak już spróbuję to grzech nie zjeść, takie to jest dobre a tak serio, to jest -1,5kg ale nie przypisuję tego diecie, tylko jestem pod koniec @ więc woda zeszła, a oczywiście wcześniej się nagromadziła, więc było jeszcze na +, a nie - ... no ciężko niestety, ale mam nadzieję, że chociaż trochę uda mi się zgubić do stycznia/lutego
Kurde dzis jak mi poeknie zupka z tymi Twoimi przyprawkami pachniala...
Hmmm obys czworaczkow nie otrzgmala od Boga na raz hahaha
Dokladnie idz i sie nie stresuj moze wszystko jest okZobaczę kochana jak to jutro będzie jak będzie bolało to pojadę już jutro i jelita mnie też bolą boże czy zawsze cos musi być nie tak
Pojdziesz i bedziesz spokojniejsza.kciuki[emoji4]
Nawet do zwyklego gina u siebie na miejscu.Dokladnie idz i sie nie stresuj moze wszystko jest ok
dżoasia
Fanka BB :)
jeśli ciąża miałaby być w miarę spokojna i dzieci zdrowe to biere wszystkie łącznie z rozstępami!!Tak cos czulam ze pojdzie w cholere dieta bo jak sie da dietowac majac taka prace[emoji16]
Kurde dzis jak mi poeknie zupka z tymi Twoimi przyprawkami pachniala...
Hmmm obys czworaczkow nie otrzgmala od Boga na raz hahaha
Siedzę i oglądam tv bo co się położę to wstaje i masakra nie chce mojego wysyłać do apteki po jakiś stoperan bo jutro ma rano wstać i ma ciężki dzień.. Ale czuje się masakrycznie.. mam nadzieję że niedługo przejdzie i będę mogła normalnie pójść spać chyba muszę się przemeczyc... Wzięłam nospe może i ból trochę ustal ale to tylko trochę ale dalej mnie gania.. porażka
Hahahaha ale wez i udzwignij!jeśli ciąża miałaby być w miarę spokojna i dzieci zdrowe to biere wszystkie łącznie z rozstępami!!
dżoasia
Fanka BB :)
zylwa a masz gorzką czekolade? ryż na wodzie też ponoć dobrySiedzę i oglądam tv bo co się położę to wstaje i masakra nie chce mojego wysyłać do apteki po jakiś stoperan bo jutro ma rano wstać i ma ciężki dzień.. Ale czuje się masakrycznie.. mam nadzieję że niedługo przejdzie i będę mogła normalnie pójść spać chyba muszę się przemeczyc... Wzięłam nospe może i ból trochę ustal ale to tylko trochę ale dalej mnie gania.. porażka
Ojj wątpię czy to jest dobrze bo bardzo dziwny jest ten ból jak noge podniósł trochę mocniej przy chodzeniu to boli i biegunkę dzisiaj miałam wykończeń sie normalnie dzisiaj wzięłam ostatnią tab antybiotyku może zrobię jutro crp i zobaczę czy spadłoDokladnie idz i sie nie stresuj moze wszystko jest ok
reklama
Nie nie , nie podejrzewali .. poprostu czuje się jakbym albo się czymś zatruła albo miałam zajebiscie obolaly jak to czasem bywa pierwszy dzień miesiączki i też tak siedzę na tronie przed spaniem wzięłam paracetamol A teraz dwie nospy ..mam Ibuprom sprint caps który zawsze mi pomaga ale wolę nie braćA bralas jakies przeciwbolowe?
Moze jestes po prostu obolala i puscily te leki z kliniki?
Bo hiperki nie podejrzewali u Ciebie?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: