reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana Pan Bóg ma mi w dzieciach za tę pracę wynagrodzić, bo mam stałą stawkę miesięczną i nie ważne ile pracuję, zarabiam tyle samo ;) ale ostatnio miałyśmy lajtowe czasy, więc teraz trzeba "odrabiać". A dieta... hmmmm [emoji14] No nie da się nie spróbować co daję klientom:laugh2: a jak już spróbuję to grzech nie zjeść, takie to jest dobre :D:D:D a tak serio, to jest -1,5kg ale nie przypisuję tego diecie, tylko jestem pod koniec @ więc woda zeszła, a oczywiście wcześniej się nagromadziła, więc było jeszcze na +, a nie - ... no ciężko niestety, ale mam nadzieję, że chociaż trochę uda mi się zgubić do stycznia/lutego :p
Tak cos czulam ze pojdzie w cholere dieta bo jak sie da dietowac majac taka prace[emoji16]
Kurde dzis jak mi poeknie zupka z tymi Twoimi przyprawkami pachniala...
Hmmm obys czworaczkow nie otrzgmala od Boga na raz hahaha

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak cos czulam ze pojdzie w cholere dieta bo jak sie da dietowac majac taka prace[emoji16]
Kurde dzis jak mi poeknie zupka z tymi Twoimi przyprawkami pachniala...
Hmmm obys czworaczkow nie otrzgmala od Boga na raz hahaha

jeśli ciąża miałaby być w miarę spokojna i dzieci zdrowe to biere wszystkie łącznie z rozstępami!! ;)

Siedzę i oglądam tv bo co się położę to wstaje i masakra :( nie chce mojego wysyłać do apteki po jakiś stoperan bo jutro ma rano wstać i ma ciężki dzień.. Ale czuje się masakrycznie.. mam nadzieję że niedługo przejdzie i będę mogła normalnie pójść spać:( chyba muszę się przemeczyc... Wzięłam nospe może i ból trochę ustal ale to tylko trochę ale dalej mnie gania.. porażka

Siedzę i oglądam tv bo co się położę to wstaje i masakra :( nie chce mojego wysyłać do apteki po jakiś stoperan bo jutro ma rano wstać i ma ciężki dzień.. Ale czuje się masakrycznie.. mam nadzieję że niedługo przejdzie i będę mogła normalnie pójść spać:( chyba muszę się przemeczyc... Wzięłam nospe może i ból trochę ustal ale to tylko trochę ale dalej mnie gania.. porażka
zylwa a masz gorzką czekolade? ryż na wodzie też ponoć dobry

Dokladnie idz i sie nie stresuj moze wszystko jest ok
Pojdziesz i bedziesz spokojniejsza.kciuki[emoji4]

Ojj wątpię czy to jest dobrze bo bardzo dziwny jest ten ból jak noge podniósł trochę mocniej przy chodzeniu to boli i biegunkę dzisiaj miałam wykończeń sie normalnie dzisiaj wzięłam ostatnią tab antybiotyku może zrobię jutro crp i zobaczę czy spadło

reklama
A bralas jakies przeciwbolowe?
Moze jestes po prostu obolala i puscily te leki z kliniki?
Bo hiperki nie podejrzewali u Ciebie?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie nie , nie podejrzewali .. poprostu czuje się jakbym albo się czymś zatruła albo miałam zajebiscie obolaly jak to czasem bywa pierwszy dzień miesiączki i też tak siedzę na tronie :D przed spaniem wzięłam paracetamol A teraz dwie nospy ..mam Ibuprom sprint caps który zawsze mi pomaga ale wolę nie brać

Do góry