reklama
Tak jest córka ze świeżaczka mroziaki coś się nie chciały zadomowić....Czyki 1 ivf JuZ masz dzidzi i teraz nie powodzenia?
U mnie Tylko niedoczynnosc tej tarczycy maz super
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
hope322
Fanka BB :)
Ja bede miala pierwsze 29dpt i to bedzie 7+1. Gdybym miala mozliwosc zrobic usg pecherzykowe to bym sie nie zastanawiala, przynajmniej jest pewnosc, ze ciaza rozwija sie tam gdzie trzeba i w ogole jest. Dla mnie wiekszy stres jest wytrzymac te 3 tygodnie w niepewnosci.Po transferze to tez mialam 33 po I to byl 7+2
Teraz pierwsze usg 5+5 i pecherzyk mialam stracha
Beta powyżej 5 oznacza że zarodek sie zatwierdziłCześć.
Mam takie pytanie do Was doświadczone w boju. zastanawiam się czy wynik bety = 2 oznacza, że mogło dojść do zagnieżdżenia zarodka, tylko obumarł?
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Tak jest córka ze świeżaczka mroziaki coś się nie chciały zadomowić....
Te swiezaki nasze kochane , u mnie tez swiezak
I brak mrozakow, mialam miec ivf w lipcu ,czekalam aZ cora odstawi piers
Ile jescze wam zostalo mozliwe pisalas ale mozg mi siadl , wierze ze nastepny udany!!!
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja bede miala pierwsze 29dpt i to bedzie 7+1. Gdybym miala mozliwosc zrobic usg pecherzykowe to bym sie nie zastanawiala, przynajmniej jest pewnosc, ze ciaza rozwija sie tam gdzie trzeba i w ogole jest. Dla mnie wiekszy stres jest wytrzymac te 3 tygodnie w niepewnosci.
To u mnie Na odwrot teraz bylo ,
Sadzilam ze JuZ bedzie serduszko a tam puste , jak to net zaczelam szukac glupia Ja czytajac zle rzeczy puste jajo a objawy wymiotow sennosc tak samo jest;/
Przeczekalam dwa tyg i 7+ 3 widzialam JuZ serce
Wy Po transferze to fakt te 30 dni po t to JuZ jest serce przynajmniej powinno
Ja bylam za wczesnie na usg w tej ciazy dlatego te obawy ze lepi usg pozniej
Te swiezaki nasze kochane , u mnie tez swiezak
Ile jescze wam zostalo mozliwe pisalas ale mozg mi siadl , wierze ze nastepny udany!!!
Miałam 2mroziaki i Niestety to była ostatnia szansa...teraz zebrać kasę i na nowo stymulacja itp. Teraz mąż ma zadanie zamrozić co sie da i zobaczymy kiedy dalsza walka...narazie muszę odpuścićTe swiezaki nasze kochane , u mnie tez swiezak
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
No właśnie, czyli tak jak myślałam Czyli raczej największe znaczenie ma wysokość bety na wczesnym etapie, a potem tak czy siak każdy z zarodków podwaja betkę, czyli przyrosty będą ok 100% co 48hTo tak nie jest. Na podstawie samej bety nie ma szans na stwierdzenie czy będą bliźniaki czy nie. Ja miałam normalne przyrosty czyli ok 2 x co 48 godz a jak widać mam bliznieta. Tylko usg prawdę powie
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Podziel się: