reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@dżoasia mój dzyndzelek [emoji7] mamy sie dobrze i rośniemy [emoji33]

1511891846-e9f0c88f1200f48b-aaaaaa.jpeg

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Cudo! :) ❤️

reklama
Po transferze to tez mialam 33 po I to byl 7+2
Teraz pierwsze usg 5+5 i pecherzyk ;) mialam stracha ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bede miala pierwsze 29dpt i to bedzie 7+1. Gdybym miala mozliwosc zrobic usg pecherzykowe to bym sie nie zastanawiala, przynajmniej jest pewnosc, ze ciaza rozwija sie tam gdzie trzeba i w ogole jest. Dla mnie wiekszy stres jest wytrzymac te 3 tygodnie w niepewnosci.

Tak jest córka ze świeżaczka:) mroziaki coś się nie chciały zadomowić....:(

Te swiezaki nasze kochane , u mnie tez swiezak
I brak mrozakow, mialam miec ivf w lipcu ,czekalam aZ cora odstawi piers

Ile jescze wam zostalo mozliwe pisalas ale mozg mi siadl , wierze ze nastepny udany!!!

Ja bede miala pierwsze 29dpt i to bedzie 7+1. Gdybym miala mozliwosc zrobic usg pecherzykowe to bym sie nie zastanawiala, przynajmniej jest pewnosc, ze ciaza rozwija sie tam gdzie trzeba i w ogole jest. Dla mnie wiekszy stres jest wytrzymac te 3 tygodnie w niepewnosci.

To u mnie Na odwrot teraz bylo ,
Sadzilam ze JuZ bedzie serduszko ;) a tam puste , jak to net zaczelam szukac glupia Ja czytajac zle rzeczy puste jajo a objawy wymiotow sennosc tak samo jest;/

Przeczekalam dwa tyg i 7+ 3 widzialam JuZ serce
Wy Po transferze to fakt te 30 dni po t to JuZ jest serce przynajmniej powinno
Ja bylam za wczesnie na usg w tej ciazy dlatego te obawy ze lepi usg pozniej

Te swiezaki nasze kochane , u mnie tez swiezak
I brak mrozakow, mialam miec ivf w lipcu ,czekalam aZ cora odstawi piers

Ile jescze wam zostalo mozliwe pisalas ale mozg mi siadl , wierze ze nastepny udany!!!

Miałam 2mroziaki i Niestety to była ostatnia szansa...teraz zebrać kasę i na nowo stymulacja itp. Teraz mąż ma zadanie zamrozić co sie da i zobaczymy kiedy dalsza walka...narazie muszę odpuścić:(

reklama
To tak nie jest. Na podstawie samej bety nie ma szans na stwierdzenie czy będą bliźniaki czy nie. Ja miałam normalne przyrosty czyli ok 2 x co 48 godz a jak widać mam bliznieta. Tylko usg prawdę powie

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
No właśnie, czyli tak jak myślałam :) Czyli raczej największe znaczenie ma wysokość bety na wczesnym etapie, a potem tak czy siak każdy z zarodków podwaja betkę, czyli przyrosty będą ok 100% co 48h ;)

Do góry