reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

dzieki za odpowiedz!a sądzisz ze to mogło zawazyc na niepowodzenie transferu....? Zawsze tsh bylo w normie i problemu z tym nie miałam...nawet badania przed transferem nie pokazały nieprawidłowości.
Bo twoje tsh jest w normie ale nie jak sie chce zajsc w ciaze. Ja mialam ponad 3,5 i sie udalo ale na krotko-moze przez to ze lekarz nie zlecil zadnycj lekow ciaza sie zalonczyla nie wiem.

reklama
@misis188 dzieki za wszystkie podpowiedzi. Juz bym chciala byc po punkcji.
A co u Was jest wskazaniem od invitro? I jak dr G ocenia wcześniejsze niepowodzenia?

Kurcze. Ale mnie jajniki naparzaja... byle te jajka do czwartku wytrzymaly...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny co do TSH to mi dzisiaj wyszla 1.4 ale ja biore codziennie Eurhyrox 50 ale lekarka mowila zeby wrocic za 4 tygodnie na kolejne sprawdzenie. To jest bardzo wazne w czasie ciazy!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

A co u Was jest wskazaniem od invitro? I jak dr G ocenia wcześniejsze niepowodzenia?

Ja mam niedrozne jajowody. Do tego doszla immunologia ktora odkryliśmy dopiero w gync. Wczesniej tez mialam bardzo kiepskie zarodki i dr powiedzial zebysmy sie zastanowili nad adopcja zarodka ale postanowilismy sprobowac jeszcze raz i bum. Inna klinika, inne labolatorium i zarodki bardzo ladne (w 3 dobie), bodajże 3 hodowali do blastocysty ale zatrzymaly sie w rozwoju. Nie boj sie pinkcji, to nic straszbego. Dla mnie najgorsze jest zalozenie wenflonu a potem niech robia ze mna co chca ale zobaczysz jakie tak sa panie, co chwile na ciebie zerkaja, pytaja czy wszystko ok, czy cos boli. Na prawde nie boj sie

Dziewczyny co do TSH to mi dzisiaj wyszla 1.4 ale ja biore codziennie Eurhyrox 50 ale lekarka mowila zeby wrocic za 4 tygodnie na kolejne sprawdzenie. To jest bardzo wazne w czasie ciazy!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
To masz bardzo ladne. Ja na razie mam 25 ale dr powiedzial ze jak bedzie ciaza to zwiekszamy dawke

A poza tym.dr obiecal mi ze bede w ciąży,wiec trzymam go za slowo. W tedy coprawda nie wiedzial ze mam schrzaniona ta immunologie bo w Provicie w tedy nie bylo immunologa ale teraz doc P. Powiedzial ze jestem.po szczepieniach i po kontrolnym badaniu po wlewach z intralipidu pieknie przygotowana

Ja mam policystyczne jajniki, endometrioze 3stopnia, mąż słabe nasienie(2,4 plemniki w polu widzenia, 94%braku ruchu) ja dodatkowo masę zrostow i urwany jajowod po laparoskopii torbieli. Pierwsze podejście udane a teraz szukam chyba powodu niepowodzenia dla spokoju ducha....

Czyki 1 ivf JuZ masz dzidzi i teraz nie powodzenia?

U mnie Tylko niedoczynnosc tej tarczycy maz super

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Ja 6 tc i tylko pecherzyk byl stres czy to nie puste jajo ;((
Po transferze to bylo 33 dpt i bylo fakt serduszko jednak ja bym czekala te pare dni dluzej
Obrcnie bylam w 7+3 i bylo serce Ale ten stres co przezylam ze puste jajo to zistawie sobie
Lepiej zobsczyc serduszko niz pecherzyk

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry