reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@dżoasia mój dzyndzelek [emoji7] mamy sie dobrze i rośniemy [emoji33]

1511891846-e9f0c88f1200f48b-aaaaaa.jpeg

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Cudo! :) ❤️

reklama
Po transferze to tez mialam 33 po I to byl 7+2
Teraz pierwsze usg 5+5 i pecherzyk ;) mialam stracha ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bede miala pierwsze 29dpt i to bedzie 7+1. Gdybym miala mozliwosc zrobic usg pecherzykowe to bym sie nie zastanawiala, przynajmniej jest pewnosc, ze ciaza rozwija sie tam gdzie trzeba i w ogole jest. Dla mnie wiekszy stres jest wytrzymac te 3 tygodnie w niepewnosci.

Tak jest córka ze świeżaczka:) mroziaki coś się nie chciały zadomowić....:(

Te swiezaki nasze kochane , u mnie tez swiezak
I brak mrozakow, mialam miec ivf w lipcu ,czekalam aZ cora odstawi piers

Ile jescze wam zostalo mozliwe pisalas ale mozg mi siadl , wierze ze nastepny udany!!!

Ja bede miala pierwsze 29dpt i to bedzie 7+1. Gdybym miala mozliwosc zrobic usg pecherzykowe to bym sie nie zastanawiala, przynajmniej jest pewnosc, ze ciaza rozwija sie tam gdzie trzeba i w ogole jest. Dla mnie wiekszy stres jest wytrzymac te 3 tygodnie w niepewnosci.

To u mnie Na odwrot teraz bylo ,
Sadzilam ze JuZ bedzie serduszko ;) a tam puste , jak to net zaczelam szukac glupia Ja czytajac zle rzeczy puste jajo a objawy wymiotow sennosc tak samo jest;/

Przeczekalam dwa tyg i 7+ 3 widzialam JuZ serce
Wy Po transferze to fakt te 30 dni po t to JuZ jest serce przynajmniej powinno
Ja bylam za wczesnie na usg w tej ciazy dlatego te obawy ze lepi usg pozniej

Te swiezaki nasze kochane , u mnie tez swiezak
I brak mrozakow, mialam miec ivf w lipcu ,czekalam aZ cora odstawi piers

Ile jescze wam zostalo mozliwe pisalas ale mozg mi siadl , wierze ze nastepny udany!!!

Miałam 2mroziaki i Niestety to była ostatnia szansa...teraz zebrać kasę i na nowo stymulacja itp. Teraz mąż ma zadanie zamrozić co sie da i zobaczymy kiedy dalsza walka...narazie muszę odpuścić:(

reklama
To tak nie jest. Na podstawie samej bety nie ma szans na stwierdzenie czy będą bliźniaki czy nie. Ja miałam normalne przyrosty czyli ok 2 x co 48 godz a jak widać mam bliznieta. Tylko usg prawdę powie

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
No właśnie, czyli tak jak myślałam :) Czyli raczej największe znaczenie ma wysokość bety na wczesnym etapie, a potem tak czy siak każdy z zarodków podwaja betkę, czyli przyrosty będą ok 100% co 48h ;)

Do góry