reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiem, że pisałaś kilka razy ale nie znajdę teraz :D który miałaś dpt i ilu dniowy zarodek?
No niestety był to już 11 dpt dwóch 3 dniowych zarodków. Dokładnie to niepełny 11 dpt, bo transfer był o 13:30 16 listopada a badanie krwi o 9 rano wczoraj ale to w sumie nieistotne. Tak więc cudów nie ma. Chyba żeby były bardzo leniwe te moje zarodki. ;)

ja myślę, że po hormonach jajnik jest jeszcze pobudzony i może produkcja jeszcze trwa - być może rośnie znów 2-3 pęcherzyki i przez to boli? Najlepiej by było spr na usg :)
Powiem Ci że już mam dość ***** co jeszcze mnie spotka tak mnie boli jakoś dziwnie WGL ostatnie parę dni to czuje się jak ja bym była w ciąży zbiera mnie na wymioty robi się słabo czuje sie jakas taka zakręcona jeszcze babcie mam w szpitalu masakra

Powiem Ci że już mam dość ***** co jeszcze mnie spotka tak mnie boli jakoś dziwnie WGL ostatnie parę dni to czuje się jak ja bym była w ciąży zbiera mnie na wymioty robi się słabo czuje sie jakas taka zakręcona jeszcze babcie mam w szpitalu masakra
Może jeszcze po punkcji hiperke daje o sobie znać?

Dziewczyny plis o pomoc, odebrałam wyniki CBA - któraś to ogarnia?
interferon gamma - 747 (290-1050)
TNF 7906 (320-1380) :o
Interleukina 10 2347 (1530-3830)
Interleukina 4 79 (20-120)
Interleukina 5 69 (20-95)
Interleukina 2 348 (20-45):o
IFN/IL4 9,5 (47,3-135,8):o
TNF/IL4 100,10 (3,2-31,2):o
IFN/IL10 0,30 (1,1 - 2,8):o
TNF/IL10 3,4 (0,2 - 0,5):o

@energiczna @Ropuszka666 ?????? :confused::confused::confused:

No niestety był to już 11 dpt dwóch 3 dniowych zarodków. Dokładnie to niepełny 11 dpt, bo transfer był o 13:30 16 listopada a badanie krwi o 9 rano wczoraj ale to w sumie nieistotne. Tak więc cudów nie ma. Chyba żeby były bardzo leniwe te moje zarodki. ;)
hmm... poczekaj do jutra;) iskierka nadziei zostaje :*

reklama
Do góry