dżoasia
Fanka BB :)
i co na to lekarz? trzymam kciuki za sobotę :*Dzwoniłam do lekarza właśnie i usg w sobotę. To będzie 23 dpt.
Betka dziś 2810 - 19dpt
Progresteron spadł z 55 na 36.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i co na to lekarz? trzymam kciuki za sobotę :*Dzwoniłam do lekarza właśnie i usg w sobotę. To będzie 23 dpt.
Betka dziś 2810 - 19dpt
Progresteron spadł z 55 na 36.
No niestety był to już 11 dpt dwóch 3 dniowych zarodków. Dokładnie to niepełny 11 dpt, bo transfer był o 13:30 16 listopada a badanie krwi o 9 rano wczoraj ale to w sumie nieistotne. Tak więc cudów nie ma. Chyba żeby były bardzo leniwe te moje zarodki.Wiem, że pisałaś kilka razy ale nie znajdę teraz który miałaś dpt i ilu dniowy zarodek?
Powiem Ci że już mam dość ***** co jeszcze mnie spotka tak mnie boli jakoś dziwnie WGL ostatnie parę dni to czuje się jak ja bym była w ciąży zbiera mnie na wymioty robi się słabo czuje sie jakas taka zakręcona jeszcze babcie mam w szpitalu masakraja myślę, że po hormonach jajnik jest jeszcze pobudzony i może produkcja jeszcze trwa - być może rośnie znów 2-3 pęcherzyki i przez to boli? Najlepiej by było spr na usg
Ja nie miałamPo transferze to tez mialam 33 po I to byl 7+2
Teraz pierwsze usg 5+5 i pecherzyk mialam stracha
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Może jeszcze po punkcji hiperke daje o sobie znać?Powiem Ci że już mam dość ***** co jeszcze mnie spotka tak mnie boli jakoś dziwnie WGL ostatnie parę dni to czuje się jak ja bym była w ciąży zbiera mnie na wymioty robi się słabo czuje sie jakas taka zakręcona jeszcze babcie mam w szpitalu masakra
Ja mam 3dniowego w brzuszku 11tc
hmm... poczekaj do jutra iskierka nadziei zostaje :*No niestety był to już 11 dpt dwóch 3 dniowych zarodków. Dokładnie to niepełny 11 dpt, bo transfer był o 13:30 16 listopada a badanie krwi o 9 rano wczoraj ale to w sumie nieistotne. Tak więc cudów nie ma. Chyba żeby były bardzo leniwe te moje zarodki.
Wiesz kochana ale juz mnie nic nie bolało i dzisiaj znowu mnie boli i jak siadam tak szybko to tak dziwnie mnie ciągnie masakra jedna wielkaMoże jeszcze po punkcji hiperke daje o sobie znać?
Jutro badanie a wyniki w czwartek. Podzielę się z Wami, co nie wyjdzie. jakby stał się cud, to będzie można o tym opowiadać do końca istnienia tego forum.hmm... poczekaj do jutra iskierka nadziei zostaje :*