reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiem, że pisałaś kilka razy ale nie znajdę teraz :D który miałaś dpt i ilu dniowy zarodek?
No niestety był to już 11 dpt dwóch 3 dniowych zarodków. Dokładnie to niepełny 11 dpt, bo transfer był o 13:30 16 listopada a badanie krwi o 9 rano wczoraj ale to w sumie nieistotne. Tak więc cudów nie ma. Chyba żeby były bardzo leniwe te moje zarodki. ;)

ja myślę, że po hormonach jajnik jest jeszcze pobudzony i może produkcja jeszcze trwa - być może rośnie znów 2-3 pęcherzyki i przez to boli? Najlepiej by było spr na usg :)
Powiem Ci że już mam dość ***** co jeszcze mnie spotka tak mnie boli jakoś dziwnie WGL ostatnie parę dni to czuje się jak ja bym była w ciąży zbiera mnie na wymioty robi się słabo czuje sie jakas taka zakręcona jeszcze babcie mam w szpitalu masakra

Powiem Ci że już mam dość ***** co jeszcze mnie spotka tak mnie boli jakoś dziwnie WGL ostatnie parę dni to czuje się jak ja bym była w ciąży zbiera mnie na wymioty robi się słabo czuje sie jakas taka zakręcona jeszcze babcie mam w szpitalu masakra
Może jeszcze po punkcji hiperke daje o sobie znać?

Dziewczyny plis o pomoc, odebrałam wyniki CBA - któraś to ogarnia?
interferon gamma - 747 (290-1050)
TNF 7906 (320-1380) :o
Interleukina 10 2347 (1530-3830)
Interleukina 4 79 (20-120)
Interleukina 5 69 (20-95)
Interleukina 2 348 (20-45):o
IFN/IL4 9,5 (47,3-135,8):o
TNF/IL4 100,10 (3,2-31,2):o
IFN/IL10 0,30 (1,1 - 2,8):o
TNF/IL10 3,4 (0,2 - 0,5):o

@energiczna @Ropuszka666 ?????? :confused::confused::confused:

No niestety był to już 11 dpt dwóch 3 dniowych zarodków. Dokładnie to niepełny 11 dpt, bo transfer był o 13:30 16 listopada a badanie krwi o 9 rano wczoraj ale to w sumie nieistotne. Tak więc cudów nie ma. Chyba żeby były bardzo leniwe te moje zarodki. ;)
hmm... poczekaj do jutra;) iskierka nadziei zostaje :*

reklama
Do góry