Jezu żeby zatem konto rosło w zastraszającym tempie! Asia niech zmieni opis i doda ta informację na stronach zbiórek koniecznie!;((( wybacz asiu , dami chyba nie tajemnica
Myslalam ze bylo napisane tez
No tyle , dramat no
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Dziewczyny robiłam betę w poniedziałek i wyszła 648. W następny poniedziałek idę znowu na betę. Ile powinna wynosić beta po tygodniu?
Nie idz ))
pozytyw na bank pomógł. Ponoć głowa daje 60 % sukcesu...Ojj nie nie , slaba tez Ale lekarz mi mowil ze stres jest najgorszy w tym wszystkim wiec staralam Sue zyc cieszyc z dnia na dzien
Byl test pozytyw yupiii , byla beta 14 dpt 460 yupiiii wiec glaskalsm brzuch JuZ z mysla jest ok bede mama no I czekalam Na usg
Ten moj pozytyw triche mnie przerosl nie byko tak wspaniale bo ciaza byla zagrozona I zakonxzona w 35 tc wielka niespodzianka na ktirej obydwoje nie bylismy przygotowani , maz pracowal jakby nic , a Ja cc I stol bo bole ;/// niestey nie bylo go Ze mna przy porodzie , Ale znow tak mocno wierzylam liczylam te dni plodne Po porodzie ze sie udalo , sadze ze tylko przed to Sue udalo teraz przez ten moj pozytyw I wieczne czytania ksiazki potega podswiadomosci ktora polecam
Innego wytlumaczenia u siebie nie widze
Niedoczynnosc tsrczycy ta sama co przed ivf
Liczenie dni plodnych tak jak zawsze przez 5 lat no to czemu Sie udalo se mysle , moze pozytyw pomogl ....
Weronika63
Fanka BB :)
Zalecenie od lekarza więc musze =) no i chce sama też wiedzieć czy beta rośnie prawidłowo.Nie idz ))
Byłam u endokryologa. TSH było 2.7 więc zaliczyłam wizytę i dostałam jodid i letrox. Mam zrobić usg tarczycy i kontrola po lekach za 3 tygodnie. A i cukier nie wiedzieć czemu mam zrobić.
Info dla Kobitek które jak ja nie odstawiły fertiformuły po pozytywnej becie: należy odstawić bo tam dawka wit. D to 4 tys. a max jaki można przyjmować w ciązy to 2 tys. Dostałam witaminki D 1 tysiąc.
Ja nie odstawiłam ferti formuły bo myslę sobie same tu witaminki to wykończę paczkę..
Dziś czekam na betę i dzwonię do mojego doktorka może już termin usg wyznaczy.
Info dla Kobitek które jak ja nie odstawiły fertiformuły po pozytywnej becie: należy odstawić bo tam dawka wit. D to 4 tys. a max jaki można przyjmować w ciązy to 2 tys. Dostałam witaminki D 1 tysiąc.
Ja nie odstawiłam ferti formuły bo myslę sobie same tu witaminki to wykończę paczkę..
Dziś czekam na betę i dzwonię do mojego doktorka może już termin usg wyznaczy.
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Zalecenie od lekarza więc musze =) no i chce sama też wiedzieć czy beta rośnie prawidłowo.
U kazdej beta jest inna nie sugeruj Sie innymi
Tak samo ciaza
Tak samo porod
Tak samo rizwoj dziecka I jego waga
Mnie no irytuje teraz pytania innych mAm ile wazy twoje dzuecko jak przeciez skoro twoje wazylo przy porodzie 4 kg a moja 2 to normalne ze moja nie moze miec 10 kg w 8 mscy haha
Tak samo kogos baby nie moze miec 7.700 kg jesli przy Porodzie waZyl 4 kg
Tak samo beta kochana
Za Tydz zrobisz porownasz czy jest ok
Dam rade zyj z mysla jestem mama I koniec choc wiem ze ciezko zyc w spokoju , Ale powtarzam stres to diabel
Weronika63
Fanka BB :)
Jeszcze jedno pytanko. Kiedy szlyscie na pierwsze usg po udanym transferze?
Muszę się wyrobic przed świętami bo jedziemy do Polski.
Muszę się wyrobic przed świętami bo jedziemy do Polski.
Dziewczynki leżę w domu po punkcji .. brzuszek trochę boli na dole .. pobrali 6 eh.. o 14 dzwonil embriolog 3 zostały jutro będę wiedziała dalej co i jak... Boże . .. żeby było dobrze
Pani doktor jeszcze się waha czy podać 3 dniowe czy 5dniowe .. zależy jak będzie wyglądała sytuacja .. eh
Pani doktor jeszcze się waha czy podać 3 dniowe czy 5dniowe .. zależy jak będzie wyglądała sytuacja .. eh
reklama
Nie!starać się nie stresować niczym Wiem łatwo się mówi sama panikowalam i panikuje dalej.Czekaj na wynik bety.Trzymam kciuki!!!Zarodki były 4 dniowe tylko były mrożone bo po punkcji miałam hiberstymulacje jajników i trzeba było przełożyć ... Czyli tymi pojedyńczymy żyłkami nie musze się stresować ??
Podziel się: