reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
czyli moje tsh nie powinno być przyczyną niepowodzenia transferu?

A jaki problem u was ?
Przed ivf mialam tsh 1.90 tfr tez jest waazne

Moja kolezanka zaszla przy 3.20 ,wiec to nie tylko to wyznacznik twego noepowodzenia ..:/
Mowi Sue ze powinno byc do 2.5 Ale wiele kobiet rowniez zachodzi w ciaze przy wyzszym tsh

Teraz przed ciaza mialam 1.56 Ale caly czas jem thyrox 50 mg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze jedno pytanko. Kiedy szlyscie na pierwsze usg po udanym transferze?
Muszę się wyrobic przed świętami bo jedziemy do Polski.

Nie ma co za szybko robic usg bo wyjdzie pecherzyk a ty dalej Sie bedzuez stresowac gdzie zarodek !!
Najlepiej 40 dpt usg

A jaki problem u was ?
Przed ivf mialam tsh 1.90 tfr tez jest waa
A jaki problem u was ?
Przed ivf mialam tsh 1.90 tfr tez jest waazne

Moja kolezanka zaszla przy 3.20 ,wiec to nie tylko to wyznacznik twego noepowodzenia ..:/
Mowi Sue ze powinno byc do 2.5 Ale wiele kobiet rowniez zachodzi w ciaze przy wyzszym tsh

Teraz przed ciaza mialam 1.56 Ale caly czas jem thyrox 50 mg

Ja mam policystyczne jajniki, endometrioze 3stopnia, mąż słabe nasienie(2,4 plemniki w polu widzenia, 94%braku ruchu) ja dodatkowo masę zrostow i urwany jajowod po laparoskopii torbieli. Pierwsze podejście udane a teraz szukam chyba powodu niepowodzenia dla spokoju ducha....

reklama
Do góry