reklama
HEJ jestem tu nowa i mam mnóstwo pytań Może zacznę po kolei Hihi,
1 Transfer miałam wczoraj z 2 zarodków troszkę się nie pokoje i tu moje pytanie , czy wy też przy podcieraniu mieliście takie mini plamki... ni to krwi ni to brązowego śluzu?? Są to pojedyńcze mini przypadki ale wole być pewna Z drugiej strony tyle tych leków może przesadzam
2 po ilu dniach robiliście bete.. nie chce zrobić za wcześnie Pozdrawiam
1 Transfer miałam wczoraj z 2 zarodków troszkę się nie pokoje i tu moje pytanie , czy wy też przy podcieraniu mieliście takie mini plamki... ni to krwi ni to brązowego śluzu?? Są to pojedyńcze mini przypadki ale wole być pewna Z drugiej strony tyle tych leków może przesadzam
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Dwa miesiace ma??? Skad ta wiadomosc?!
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
;((( wybacz asiu , dami chyba nie tajemnica
Myslalam ze bylo napisane tez
No tyle , dramat no
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś beta zrobiona dla lekarza...cudu nie będzie....0,1. Ale sprawdziłam tsh 1,920...to jest ok wynik?
Weronika63
Fanka BB :)
Dziewczyny robiłam betę w poniedziałek i wyszła 648. W następny poniedziałek idę znowu na betę. Ile powinna wynosić beta po tygodniu?
A ilu dniowe zarodki miałaś?Ja pieciodniowy i betę robiłam 9dpt sikalam na test dzień wcześniej.HEJ jestem tu nowa i mam mnóstwo pytań Może zacznę po kolei Hihi,
Co do plamien po drugim udanym transf.mialam w 6dpt i potem co jakiś czas coś tam wychodziło.
misis188
Fanka BB :)
Powinien byc troche nizszy moim zdaniem, najlepiej kolo 1.5Dziś beta zrobiona dla lekarza...cudu nie będzie....0,1. Ale sprawdziłam tsh 1,920...to jest ok wynik?
680 miałam po tygodniu równym była 8863Dziewczyny robiłam betę w poniedziałek i wyszła 648. W następny poniedziałek idę znowu na betę. Ile powinna wynosić beta po tygodniu?
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Twarda sztuka z Ciebie[emoji16]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Ojj nie nie , slaba tez Ale lekarz mi mowil ze stres jest najgorszy w tym wszystkim wiec staralam Sue zyc cieszyc z dnia na dzien
Byl test pozytyw yupiii , byla beta 14 dpt 460 yupiiii wiec glaskalsm brzuch JuZ z mysla jest ok bede mama no I czekalam Na usg
Ten moj pozytyw triche mnie przerosl nie byko tak wspaniale bo ciaza byla zagrozona I zakonxzona w 35 tc wielka niespodzianka na ktirej obydwoje nie bylismy przygotowani , maz pracowal jakby nic , a Ja cc I stol bo bole ;/// niestey nie bylo go Ze mna przy porodzie , Ale znow tak mocno wierzylam liczylam te dni plodne Po porodzie ze sie udalo , sadze ze tylko przed to Sue udalo teraz przez ten moj pozytyw I wieczne czytania ksiazki potega podswiadomosci ktora polecam
Innego wytlumaczenia u siebie nie widze
Niedoczynnosc tsrczycy ta sama co przed ivf
Liczenie dni plodnych tak jak zawsze przez 5 lat no to czemu Sie udalo se mysle , moze pozytyw pomogl ....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: