reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
HEJ :) jestem tu nowa i mam mnóstwo pytań :) Może zacznę po kolei Hihi,
1 Transfer miałam wczoraj z 2 zarodków :) troszkę się nie pokoje i tu moje pytanie , czy wy też przy podcieraniu mieliście takie mini plamki... ni to krwi ni to brązowego śluzu?? Są to pojedyńcze mini przypadki ale wole być pewna :) Z drugiej strony tyle tych leków może przesadzam :)
2 po ilu dniach robiliście bete.. nie chce zrobić za wcześnie :) Pozdrawiam

HEJ :) jestem tu nowa i mam mnóstwo pytań :) Może zacznę po kolei Hihi,
1 Transfer miałam wczoraj z 2 zarodków :) troszkę się nie pokoje i tu moje pytanie , czy wy też przy podcieraniu mieliście takie mini plamki... ni to krwi ni to brązowego śluzu?? Są to pojedyńcze mini przypadki ale wole być pewna :) Z drugiej strony tyle tych leków może przesadzam :)
2 po ilu dniach robiliście bete.. nie chce zrobić za wcześnie :) Pozdrawiam
A ilu dniowe zarodki miałaś?Ja pieciodniowy i betę robiłam 9dpt sikalam na test dzień wcześniej.
Co do plamien po drugim udanym transf.mialam w 6dpt i potem co jakiś czas coś tam wychodziło.

reklama
Twarda sztuka z Ciebie[emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Ojj nie nie , slaba tez Ale lekarz mi mowil ze stres jest najgorszy w tym wszystkim wiec staralam Sue zyc cieszyc z dnia na dzien
Byl test pozytyw yupiii , byla beta 14 dpt 460 yupiiii wiec glaskalsm brzuch JuZ z mysla jest ok bede mama no I czekalam Na usg ;)
Ten moj pozytyw triche mnie przerosl nie byko tak wspaniale bo ciaza byla zagrozona I zakonxzona w 35 tc wielka niespodzianka na ktirej obydwoje nie bylismy przygotowani , maz pracowal jakby nic , a Ja cc I stol bo bole ;/// niestey nie bylo go Ze mna przy porodzie , Ale znow tak mocno wierzylam liczylam te dni plodne Po porodzie ze sie udalo , sadze ze tylko przed to Sue udalo teraz przez ten moj pozytyw I wieczne czytania ksiazki potega podswiadomosci ktora polecam

Innego wytlumaczenia u siebie nie widze
Niedoczynnosc tsrczycy ta sama co przed ivf
Liczenie dni plodnych tak jak zawsze przez 5 lat no to czemu Sie udalo se mysle , moze pozytyw pomogl ....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry