reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ojj nie nie , slaba tez Ale lekarz mi mowil ze stres jest najgorszy w tym wszystkim wiec staralam Sue zyc cieszyc z dnia na dzien
Byl test pozytyw yupiii , byla beta 14 dpt 460 yupiiii wiec glaskalsm brzuch JuZ z mysla jest ok bede mama no I czekalam Na usg ;)
Ten moj pozytyw triche mnie przerosl nie byko tak wspaniale bo ciaza byla zagrozona I zakonxzona w 35 tc wielka niespodzianka na ktirej obydwoje nie bylismy przygotowani , maz pracowal jakby nic , a Ja cc I stol bo bole ;/// niestey nie bylo go Ze mna przy porodzie , Ale znow tak mocno wierzylam liczylam te dni plodne Po porodzie ze sie udalo , sadze ze tylko przed to Sue udalo teraz przez ten moj pozytyw I wieczne czytania ksiazki potega podswiadomosci ktora polecam

Innego wytlumaczenia u siebie nie widze
Niedoczynnosc tsrczycy ta sama co przed ivf
Liczenie dni plodnych tak jak zawsze przez 5 lat no to czemu Sie udalo se mysle , moze pozytyw pomogl ....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
pozytyw na bank pomógł. Ponoć głowa daje 60 % sukcesu...

Byłam u endokryologa. TSH było 2.7 więc zaliczyłam wizytę i dostałam jodid i letrox. Mam zrobić usg tarczycy i kontrola po lekach za 3 tygodnie. A i cukier nie wiedzieć czemu mam zrobić.

Info dla Kobitek które jak ja nie odstawiły fertiformuły po pozytywnej becie: należy odstawić bo tam dawka wit. D to 4 tys. a max jaki można przyjmować w ciązy to 2 tys. Dostałam witaminki D 1 tysiąc.
Ja nie odstawiłam ferti formuły bo myslę sobie same tu witaminki to wykończę paczkę..

Dziś czekam na betę i dzwonię do mojego doktorka może już termin usg wyznaczy.

Zalecenie od lekarza więc musze =) no i chce sama też wiedzieć czy beta rośnie prawidłowo.

U kazdej beta jest inna ;) nie sugeruj Sie innymi
Tak samo ciaza

Tak samo porod

Tak samo rizwoj dziecka I jego waga

Mnie no irytuje teraz pytania innych mAm ile wazy twoje dzuecko jak przeciez skoro twoje wazylo przy porodzie 4 kg a moja 2 to normalne ze moja nie moze miec 10 kg w 8 mscy haha
Tak samo kogos baby nie moze miec 7.700 kg jesli przy Porodzie waZyl 4 kg
Tak samo beta kochana
Za Tydz zrobisz porownasz czy jest ok
Dam rade zyj z mysla jestem mama I koniec choc wiem ze ciezko zyc w spokoju , Ale powtarzam stres to diabel

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zarodki były 4 dniowe tylko były mrożone bo po punkcji miałam hiberstymulacje jajników i trzeba było przełożyć ... Czyli tymi pojedyńczymy żyłkami nie musze się stresować ?? :)

Dziewczynki leżę w domu po punkcji .. brzuszek trochę boli na dole .. pobrali 6 :( eh.. o 14 dzwonil embriolog 3 zostały jutro będę wiedziała dalej co i jak... Boże . .. żeby było dobrze :(
Pani doktor jeszcze się waha czy podać 3 dniowe czy 5dniowe .. zależy jak będzie wyglądała sytuacja .. eh

reklama
Do góry