reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witajcie dziewczęta w czwartek miałam badany estradiol był to 7 dzień stymulacji wynik 202, dzisiaj jest 11 ds. Wynik 1023 co o tym myślicie czy to dobry wynik wizyta dopiero wieczorem

Dziewczyny czy w 4dpt mogę jeszcze łyknąć relanium? Czuję takie lekkie bóle okresowe i nie wiem czy to normalne czy lepiej łyknąć coś relaksującego (tabl na skurcze jem systematycznie).
Poradźcie cos.

Jesli lekkie to Po co relanium?

Mialam lekkie nic nie bralam bo bierze Sue w ostatecznosci

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No i jak to w tym forum smutne wiadomosci przeplataja sie z dobrymi!!!
@Justin87, bardzo mi przykro ale glowa do gory, cycki do przodu i walcz dalej! Niestety ivf to loteria i trzeba kilka razy sprobowac zanim sie uda, u mnie trwa to juz dwa lta i trzecie podejscie. Odpocznij troche, nabierz sily i wracaj walczyc dalej! Sciskam Cie mocno [emoji847]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Do góry