Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Zrobilam dziś bete :-)w labo dali mi juz karte stalego klienta :-) 587,2 rosnie pieknie az lzej sie pracuje :-)
Szalejesz Kochana , piękny przyrost
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobilam dziś bete :-)w labo dali mi juz karte stalego klienta :-) 587,2 rosnie pieknie az lzej sie pracuje :-)
No i lipa beta 2.
Ja po wizycie (zapomnialam sie wpisac w kalendarz). Estradiol dalej niski bo ok 700. W lewym jajniku 7-8 pecherzykow dobrego rozmiaru. W prawym tez kilka pecherzykow ale za malych. Cytuje lekarza "ja nie wiem czemu w prawym nie rosna".
Punkcja w czwartek. Mam trochę zwiekszony menopur zeby moze te z prawego cos podrosly.
@marg88 ja wierze ze wszystko bedzie dobrze!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Oczywiście, że nie zrezygnuję.. Przykro mi bardzo. Mam nadzieję, że nie zrezygnujesz z dalszej walki.
Odebrałam wynik bhcg 29.3, cudzie trwaj
Jesli lekkie to Po co relanium?
Mialam lekkie nic nie bralam bo bierze Sue w ostatecznosci
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
GratulacjeOdebrałam wynik bhcg 29.3, cudzie trwaj