Margit2018
Fanka BB :)
Marg88 spokojnie jeszcze wszystko może się zdarzyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cuda się zdarzają wiem... Ale ja coraz bedziej w nie wątpię. dziękuję za wsparcieMarg88 spokojnie jeszcze wszystko może się zdarzyć
Kochana tule mocno, domyslam sie jak Ci ciezko ale jeszcze nic nie jest pewne wytrzymalas caly weekend to wytrzymaj jeszcze do wizyty w nadziei ze bedzie dobrze, jeszcze nie czas na rozpacz... 3mam kciuki caly czasKochane moje... krew oddana.
Niestety brzuch boli jak na @ wiem ze chyba ta beta to formalność .... nie naprawiam się piztywnue. Mąż się bardzo postaral i jeszcze dzisiaj w domu, wiec trochę lżej będzie usłyszeć źle wiadomości. Humor kiepski mam, tylko melisa i hydrokortizina trzyma mnie przy życiu...ciężko mi się oswic z myślą ze moje szczęście trwało 5 dni próbuje doszukiwać się przyczyn...lekami byłam obstawiona więc może zarodek przestał się rozwijać więcej prób nie mamy... to było nasze ostatnie podejście.
Ale pozostaje mi czekać do wizyty wtedy się wszystko wyjaśni
Ale za Was wszystkie trzymam wielkie kciuki
@dżoasia a nie chciałabyś przyspieszyć wizyty u P? Mam termin na ten piątek.
Wierzę że wszystko będzie dobrze a jeśli nie z tego co pamiętam twój mąż nie chce dalszego działania ale z tego co wyczytałam tobie trudno będzie się pogodzić że twój synek nie będzie miał rodzeństwa.Narazie jestem w fazie płaczu zmienianego na złość i frustrację...między czasie obrzarajac się czekolada i wszystkim co słodkie. Mam dość... to wszystko jest niesprawiedliwe. Życie jest niesprawiedliwe...
O ja Cię... Ja też mam na piątek .
Pięknie. :-)Zrobilam dziś bete :-)w labo dali mi juz karte stalego klienta :-) 587,2 rosnie pieknie az lzej sie pracuje :-)