reklama
a kiedy M wraca? Z tym wkręcaniem to myślę że każda co jakiś czas ma..Hej, milo ze pytasz:-) ja ta zabiegana bo M w szpitalu na szczęście to nic strasznego, planowa operacja...a mowia ze sport to zdrowie :-) jakos mojemu M nie sluzy :-) ale czekam juz na jego powrót bo samej w domu smutno i zaraz cos se wkrecam i trudniej sie przestawiac na pozytywne myslenie a do następnej wizyty jeszcze tyle czasu...
Ja w sobotę chodziłam dumna jak paw że bety nie zrobiłam. I co? I dziś poleciałam Jutro dla doktorka znów będę robić Babki w labo pomyślą że fiśnieta jakaś
pisces
Fanka BB :)
@marg88 będzie co będzie, najważniejsze, że jesteś matka wspaniałego chłopca bądź dla niego najwspanialszą matką. Rozumiem, że tak jak ja chcę pierwszego dziecka, tak Ty chcesz drugiego. Wiedz, że Jedynaki sa super! Wiem z pierwszej ręki bo ja jestem . Owszem był czas kiedy chciałam rodzeństwo, ale wszystko minęło. Ja w swoim otoczeniu nie znałam nikogo kto nie miał rodzeństwa. Dopiero w liceum poznałam jedynaków. Dziś to standard.
Ja po wizycie (zapomnialam sie wpisac w kalendarz). Estradiol dalej niski bo ok 700. W lewym jajniku 7-8 pecherzykow dobrego rozmiaru. W prawym tez kilka pecherzykow ale za malych. Cytuje lekarza "ja nie wiem czemu w prawym nie rosna".
Punkcja w czwartek. Mam trochę zwiekszony menopur zeby moze te z prawego cos podrosly.
@marg88 ja wierze ze wszystko bedzie dobrze!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Punkcja w czwartek. Mam trochę zwiekszony menopur zeby moze te z prawego cos podrosly.
@marg88 ja wierze ze wszystko bedzie dobrze!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
HopeFul87
Nie :-( przykro mi bardzo, wiem co czujesz tez to przechodzilam teraz jest Ci ciezko ale to minie, kazdej sie w koncu udaje tylko trzeba walczyc, sciskam mocnoNo i lipa beta 2.
HopeFul87
M wraca jutro :-) nie martw sie nie jestes jedyna fisnieta ja od wtorku dorobilam sie karty stalego klienta w labo :-)a kiedy M wraca? Z tym wkręcaniem to myślę że każda co jakiś czas ma..
Ja w sobotę chodziłam dumna jak paw że bety nie zrobiłam. I co? I dziś poleciałam Jutro dla doktorka znów będę robić Babki w labo pomyślą że fiśnieta jakaś
reklama
Podziel się: