reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny czy w 4dpt mogę jeszcze łyknąć relanium? Czuję takie lekkie bóle okresowe i nie wiem czy to normalne czy lepiej łyknąć coś relaksującego (tabl na skurcze jem systematycznie).
Poradźcie cos.

Hej, milo ze pytasz:-) ja ta zabiegana bo M w szpitalu na szczęście to nic strasznego, planowa operacja...a mowia ze sport to zdrowie :-) jakos mojemu M nie sluzy :-) ale czekam juz na jego powrót bo samej w domu smutno i zaraz cos se wkrecam i trudniej sie przestawiac na pozytywne myslenie a do następnej wizyty jeszcze tyle czasu...
a kiedy M wraca? Z tym wkręcaniem to myślę że każda co jakiś czas ma..
Ja w sobotę chodziłam dumna jak paw że bety nie zrobiłam. I co? I dziś poleciałam :) Jutro dla doktorka znów będę robić :D Babki w labo pomyślą że fiśnieta jakaś :)

@marg88 będzie co będzie, najważniejsze, że jesteś matka wspaniałego chłopca bądź dla niego najwspanialszą matką. Rozumiem, że tak jak ja chcę pierwszego dziecka, tak Ty chcesz drugiego. Wiedz, że Jedynaki sa super! Wiem z pierwszej ręki bo ja jestem :-) :). Owszem był czas kiedy chciałam rodzeństwo, ale wszystko minęło. Ja w swoim otoczeniu nie znałam nikogo kto nie miał rodzeństwa. Dopiero w liceum poznałam jedynaków. Dziś to standard.

Ja po wizycie (zapomnialam sie wpisac w kalendarz). Estradiol dalej niski bo ok 700. W lewym jajniku 7-8 pecherzykow dobrego rozmiaru. W prawym tez kilka pecherzykow ale za malych. Cytuje lekarza "ja nie wiem czemu w prawym nie rosna".
Punkcja w czwartek. Mam trochę zwiekszony menopur zeby moze te z prawego cos podrosly.

@marg88 ja wierze ze wszystko bedzie dobrze!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

a kiedy M wraca? Z tym wkręcaniem to myślę że każda co jakiś czas ma..
Ja w sobotę chodziłam dumna jak paw że bety nie zrobiłam. I co? I dziś poleciałam :) Jutro dla doktorka znów będę robić :D Babki w labo pomyślą że fiśnieta jakaś :)
M wraca jutro :-) nie martw sie nie jestes jedyna fisnieta ja od wtorku dorobilam sie karty stalego klienta w labo :-)

reklama
Do góry