No ja 50kg 170cm zdjecie oczywiscie dostalam mam jednak nadzieje,ze ten jeden mniejszy nadgoni troche do siostrzyczki lub braciszka dr juz mowi,ze to ciąża blizniacza choc tak naprawde na nastepnym podglądanku zobaczymy..Zmieszcza zmiesxxa
Moja kumpela 46 kg 150cm i zdrowa parke uridzila
nie masz foto pecherzykow? Tez mialam dwa Ale drugi duzo mniejszy I od razu mowila ze sie wchlonie bo bylyby jaja jesli ciaza u mnie blizniacza Teraz hah I rzeczewiscie w 7 tyg JuZ tylko jeden i jedno serce
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Spodnie ciążowe kupiłam 20% taniej w H&m i buty w ccc. cały dzień chodziłam po sklepach z mamą. Mama kurtkę upolowala też 20% taniej i kilka rzeczy dla małej też kupiliśmy. Mam nadzieję że we wtorek na wizycie nie okaże się że nie jest Dziewczynka
Ale ogilnie hm cc nie ma drogich rzeczy , Ja lubia stamtad tez rzeczy i cora
No to zakupy udane masz
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
No ja 50kg 170cm zdjecie oczywiscie dostalam mam jednak nadzieje,ze ten jeden mniejszy nadgoni troche do siostrzyczki lub braciszka dr juz mowi,ze to ciąża blizniacza choc tak naprawde na nastepnym podglądanku zobaczymy..
No to dwa yupiiii , na moje usg od razu mowil ze raczej drugi sie wchlonie
Ty wyzsza dasz rade dwa ona malutka dala rade z dwoma
Olusja1987
Fanka BB :)
Witam się! Wiem, że od czasu, kiedy okazało się, że in vitro zakończyło się dla nas sukcesem nie udzielam się zbyt często, ale jestem z Wami na bieżąco. U mnie nastał czas zamartwiania się, nawkręcałam sobie jakieś historie z pustym jajem płodowym i dzisiaj mój poziom stresu sięgnął apogeum. Nauczka za czytanie internetów. Czy jest jakiś hormon, który wytwarza tylko ciałko żółte, żeby zrobić badanie z krwi? Z paznokci zostały mi ogryzki, masakra ... Wizyta w środę, już mnie męczy, żeby jutro do byle kogo się wbić na usg, żeby się uspokoić, to byłby 7+1, czy Waszym zdaniem pęcherzyk żółtkowy musi już być na tym etapie?
JoannaRak
Cz ktoras z Was robiła weryfikacje w 3, 6 i 9 dt? Tylko progesteron czy też bHCG?
ja robilam 3,7 i 9!
JoannaRak
A jakie warunki musialas spelnic zeby zalapac sie na refundacje? W jakiej klinice robilas IVF? Polecasz ta klinike? Mnie bylo stac tylko na 1 ICSI w Irlandii, ale nie wyszlo.teraz mysle o IVF/ICSI w Polsce.
Ja robie w Polsce i dojezdzam, a raczej dolatuje bo mieszkam w Szwajcarii. Ogolnie fajnie jak sie uda za pierwszym razem ale ze to juz moje trzecie podjescie to nie wiem czy az tak do przodu finansowo wyszlo!
Ja zdecydowalam sie na Polske bo taniej i szybciej ale liczylam ze raz dwa i zrobione a tu juz drugi rok leci!
Liv26
Nie wiem kiedy "musi" ale u mnie pecherzyk żółtkowy był w 19 dniu po transferze (5+3) czyli u Ciebie 7+1 już będzie serduszko na bankWitam się! Wiem, że od czasu, kiedy okazało się, że in vitro zakończyło się dla nas sukcesem nie udzielam się zbyt często, ale jestem z Wami na bieżąco. U mnie nastał czas zamartwiania się, nawkręcałam sobie jakieś historie z pustym jajem płodowym i dzisiaj mój poziom stresu sięgnął apogeum. Nauczka za czytanie internetów. Czy jest jakiś hormon, który wytwarza tylko ciałko żółte, żeby zrobić badanie z krwi? Z paznokci zostały mi ogryzki, masakra ... Wizyta w środę, już mnie męczy, żeby jutro do byle kogo się wbić na usg, żeby się uspokoić, to byłby 7+1, czy Waszym zdaniem pęcherzyk żółtkowy musi już być na tym etapie?
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Witam się! Wiem, że od czasu, kiedy okazało się, że in vitro zakończyło się dla nas sukcesem nie udzielam się zbyt często, ale jestem z Wami na bieżąco. U mnie nastał czas zamartwiania się, nawkręcałam sobie jakieś historie z pustym jajem płodowym i dzisiaj mój poziom stresu sięgnął apogeum. Nauczka za czytanie internetów. Czy jest jakiś hormon, który wytwarza tylko ciałko żółte, żeby zrobić badanie z krwi? Z paznokci zostały mi ogryzki, masakra ... Wizyta w środę, już mnie męczy, żeby jutro do byle kogo się wbić na usg, żeby się uspokoić, to byłby 7+1, czy Waszym zdaniem pęcherzyk żółtkowy musi już być na tym etapie?
7+1 kochana to serduszko JuZ ! Mialam to samo se tak wkrwcalam bo w 5+4 byl tylko pecherzyk , 7+3 serduszko bije , nic tylko cierpliwosc!! Bedzue divrze
reklama
hope322
Mi lekarz wizyte serduszkowa wyznaczyl na 7+1 tylko ja musze jeszcze poczekac do przyszlego czwartku. @Olusja1987 jak sie tak bardzo stresujesz to idz jutro na usgNie wiem kiedy "musi" ale u mnie pecherzyk żółtkowy był w 19 dniu po transferze (5+3) czyli u Ciebie 7+1 już będzie serduszko na bank
Podziel się: