reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Byłam na usg 5+5 i był tylko pecherzyk ciążowy...
córcia! na tym etapie to bobo mogło się ujawnić nawet na drugi dzień po tamtym usg, do środy niedaleko, moja znajoma tak samo sobie wkręcała a w środe się cieszyła z małego dzwoneczka :) u ciebie też będzie :* przyrosty bety mialaś piękne więc będzie dobrze!

reklama
córcia! na tym etapie to bobo mogło się ujawnić nawet na drugi dzień po tamtym usg, do środy niedaleko, moja znajoma tak samo sobie wkręcała a w środe się cieszyła z małego dzwoneczka :) u ciebie też będzie :* przyrosty bety mialaś piękne więc będzie dobrze!
Dzięki mamcik, ale chyba jak nie zobaczę na własne oczy to nie odetchnę. Po co mam stresować mojego maluszka 4 dni, jak mogę tylko 1 dzień :) Jestem bardzo zdesperowana. Jakby mi powiedzieli "przyjedź Pani za 20 minut", to wsiadam w auto i jestem, ale jak narazie od godziny nie mogę się dodzwonić, bo ciągle zajęte, a otwarte do 20.00, więc zobaczymy co los przyniesie.

do środy trochę daleko, ja bym zrobiła w poniedziałek i jak nic z tego to chyba bym odstawiła leki, ale jeśli lekarz zalecił inaczej, to może warto posłuchać...? sama nie wiem
Tak czy inaczej leki biorę zgodnie z planem i betę powtórzę.... ale chyba nie ma co sie łudzić?nie wydaje mi sie żeby po takim spadku na samym starcie nagłe coś urosło...

Dzięki mamcik, ale chyba jak nie zobaczę na własne oczy to nie odetchnę. Po co mam stresować mojego maluszka 4 dni, jak mogę tylko 1 dzień :) Jestem bardzo zdesperowana. Jakby mi powiedzieli "przyjedź Pani za 20 minut", to wsiadam w auto i jestem, ale jak narazie od godziny nie mogę się dodzwonić, bo ciągle zajęte, a otwarte do 20.00, więc zobaczymy co los przyniesie.
jak masz okazję jutro to pewnie! Jedź!! Myślałam, że jednak mimo sraczki będziesz czekać do środy :D

reklama
Do góry