Olusja1987
Fanka BB :)
Byłam na usg 5+5 i był tylko pecherzyk ciążowy...Nie wiem kiedy "musi" ale u mnie pecherzyk żółtkowy był w 19 dniu po transferze (5+3) czyli u Ciebie 7+1 już będzie serduszko na bank
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byłam na usg 5+5 i był tylko pecherzyk ciążowy...Nie wiem kiedy "musi" ale u mnie pecherzyk żółtkowy był w 19 dniu po transferze (5+3) czyli u Ciebie 7+1 już będzie serduszko na bank
Byłam na usg 5+5 i był tylko pecherzyk ciążowy...
Zarodki implantuja sie w roznym czasie. Nie ma jednego schematu i nie ma tez co porownywac sie do innych szczegolnie w tych pierwszych dniach czy tygodniach. Mysle jednak, ze jutro juz serduszko powinno bic.Byłam na usg 5+5 i był tylko pecherzyk ciążowy...
To idź jutro . Uspokoisz się. Będzie dobrze . Jestem pewna że jak pojdziesz to nie tylko bedzie pecherzyk żółtkowy ale i serduszkoByłam na usg 5+5 i był tylko pecherzyk ciążowy...
U mnie serduszko było 7+0. Tez ogryzalam paznokcie jednak wytrwałam do wizyty u swojego lekarza.Byłam na usg 5+5 i był tylko pecherzyk ciążowy...
U mnie pęcherzyka chyba jeszcze nie było. Ale teraz już byłTo idź jutro . Uspokoisz się. Będzie dobrze . Jestem pewna że jak pojdziesz to nie tylko bedzie pecherzyk żółtkowy ale i serduszko
oj, to patowa sytuacja:/ przykro mi, dobrze, że przynajmniej córa się Wam udała :* zdrówka!O inseminacje chodzi? mąż ma 4%przezywalnosci plemników więc cos tam sie wynajdzie i dawca był nie potrzebny. Ja mam niedrożne jajowody i zrostow od cholery z tego jeden jajnik po 2laparoskopii całkowicie urwany. Wiec w naszym przypadku inseminacja to strata kasy i czasu....
Ktora klinike polecasz?
hmm... a kiedy będzie ten 14dpt?Napisałam do mojego lekarza prowadzącego...odpowiedział mi żeby powtórzyć betę w14dpt bo na tym etapie jeszcze nic nie jest przesądzone...ale chyba chce dać mi tym złudne nadzieje...jak myślicie??A ja już pół domu posprzątałam żeby nie myśleć