Ze niby ten ovitrell powoduje przyspieszenie wzrostu bety ...i działa jak witaminy dla zarodka bo tam jest kosmowka ludzka. A przyrost niecale 60% więc to pewnie tylko lekJak to mały? Beta ma przyrastać o 66%. Wiec chyba Ok. A ovitrelle na co?
reklama
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Dziewczyny, a u mnie jest masakra, płacz i zgrzytanie zębów. Pobrano mi 15 jajeczek, bardzo się cieszyłam bo poprzednim razem było tylko 5 i tylko 3 były ok (protokół krótki). Niestety tym razem okazało się, że są fatalnej jakości, embriolog jeszcze czekoś takiego nie widział, żeby z 15 nie było co wybierać. Ale wybrał najlepsze z tych najgorszych do zapłodnienia. Nic się nie podzieliło. Beznadzieja. Jaka jest przyczna nie wiadomo, może długi protokół i leki źle na mnie działają. Może na taki cykl trafiliśmy. A może moje jajniki produkują takie beznadziejne jajca...
Aż nie wiem co napisać. Tyle nadziei i na koniec takie wiadomości. Bardzo mi przykro. Mam nadzieję, że mimo wszystko walczycie dalej i szukacie sposobu na polepszenie jakości komórek.
Oczekiwanie2017
Dobra jestem juz po wizycie co prawda widzialam tylko dwa pecherzyki ciazowe jeden wiekszy z cialkiem zoltym,a drugi troszke mniejszy,ale dr mowi,ze jeszcze zobaczymy,bo moze cos z niego byc a wizyta serduszkowa 8grudnia czuje sie juz cudownie po wizycie Wam zycze tez takich cudownych wiadomosci..
Gratulacje. Maluszek albo Maluszki na pewno dadzą Wam mnóstwo radości i miłości.
Oczekiwanie2017
Było 9, 1podali wczoraj, dziś dzwonił embriolog że 2 od wczoraj nie zrobiły postępu, 4 zamrożone w 3 dobie, a 2 prą do blastki
Piękny wynik
Oczekiwanie2017
Beta dzisiaj 405...w środę równe 48 godz przed 250... mały przyrost biorąc pod uwagę ze biorę ovitrell... pozamiatane.... wszystko do dupy
To prawie 66% wzrost.. Co na to lekarz? Czy ovitrelle mógł ten wcześniejszy wynik trochę zawyzyc?
Dziewczyny, a u mnie jest masakra, płacz i zgrzytanie zębów. Pobrano mi 15 jajeczek, bardzo się cieszyłam bo poprzednim razem było tylko 5 i tylko 3 były ok (protokół krótki). Niestety tym razem okazało się, że są fatalnej jakości, embriolog jeszcze czekoś takiego nie widział, żeby z 15 nie było co wybierać. Ale wybrał najlepsze z tych najgorszych do zapłodnienia. Nic się nie podzieliło. Beznadzieja. Jaka jest przyczna nie wiadomo, może długi protokół i leki źle na mnie działają. Może na taki cykl trafiliśmy. A może moje jajniki produkują takie beznadziejne jajca...
O cholera! A co lekarz na to powiedział?
Może faktycznie ten długi protokół Ci nie służy.
No nie wiem pokecialam tylko kilogram.
Oj, jak ja bym chciała schudnąć chociaż kilo
Dziękuję tak oby dwa sie dobrze zadomowily w brzuszkuchoc ja taka chudzina to niewiem jak one sie tam zmieszczaGratulacje. Maluszek albo Maluszki na pewno dadzą Wam mnóstwo radości i miłości.
reklama
pisces
Albo taki cykl, albo protokół, albo jajniki takie złe produkują.O cholera! A co lekarz na to powiedział?
Może faktycznie ten długi protokół Ci nie służy.
Podziel się: