reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dobra jestem juz po wizycie co prawda widzialam tylko dwa pecherzyki ciazowe jeden wiekszy z cialkiem zoltym,a drugi troszke mniejszy,ale dr mowi,ze jeszcze zobaczymy,bo moze cos z niego byc:tak: a wizyta serduszkowa 8grudnia czuje sie juz cudownie po wizycie:biggrin2: Wam zycze tez takich cudownych wiadomosci..
Ale super. Też bym chciała zobaczyć chociaż jeden pęcherzyk a dwa to już pełnia szczęścia. :biggrin2:

reklama
Dobra jestem juz po wizycie co prawda widzialam tylko dwa pecherzyki ciazowe jeden wiekszy z cialkiem zoltym,a drugi troszke mniejszy,ale dr mowi,ze jeszcze zobaczymy,bo moze cos z niego byc:tak: a wizyta serduszkowa 8grudnia czuje sie juz cudownie po wizycie:biggrin2: Wam zycze tez takich cudownych wiadomosci..
Wow gratulacje. Trzymam kciuki za dwa piekne serduszka :) To dlatego beta Ci tak pognala do gory ;)

Ale super [emoji1] [emoji1]
Wow gratulacje. Trzymam kciuki za dwa piekne serduszka :) To dlatego beta Ci tak pognala do gory ;)

Beta dzisiaj 405...w środę równe 48 godz przed 250... mały przyrost biorąc pod uwagę ze biorę ovitrell... pozamiatane.... wszystko do dupy
Moze jak jest ciaza to ovitrelle nie ma wplywu juz na wyniki? Koniecznie zapytaj lekarza co on na to i nie panikuj. wydaje mi sie, ze lakarz nie przepisalby leku, ktory by na tym etapie ciazy zafalszowal wynik.

Dziewczyny w ciąży. Czy któraś z was ma jakieś awersje pokarmowe? Bo mi cały czas lista się powiększa właśnie przed chwila się dowiedziałam, ze nie mogę jeść ciepłego mleka, No. W płatkach śniadaniowych. Do tego dochodzi miesi, pomidory i słodycze.
Przepraszam, ze tak tutaj zawracam głowę, ale jakoś nie potrafię się jeszcze przenieść na „ czerwcowe mamusie”. Jakoś tak z wami się tutaj związałam i czuje się swobodniej.

Ciąża=dieta cud :D
Tym bardziej nie mogę się doczekać :)

reklama
Do góry