reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@marg88 co lekarz powiedział?
Przyrost jest niski ale w normie więc nie panikuj. Powtórz betę jutro.
Lekarz nawet nie mówił o p owatarzaniu bety tylko kazał przyjść w poniedziałek mialo być widać prcherzyk. Codziennie mam brać ten ovitrell pół dawki dziennie.na dodatek brzuch boli jak na @ ... ten przyrost to pewnie tylko lęk powoduje

Lekarz nawet nie mówił o p owatarzaniu bety tylko kazał przyjść w poniedziałek mialo być widać prcherzyk. Codziennie mam brać ten ovitrell pół dawki dziennie.na dodatek brzuch boli jak na @ ... ten przyrost to pewnie tylko lęk powoduje
do poniedzialku juz niedaleko, postaraj sie za bardzo nie stresowac, chociaz wiem, ze nie latwo. Trzymam kciuki

Dziewczyny mam pytanie. W styczniu lub lutym bede podchodzic do piątej procedury i zastabawiam się już teraz nad zarodkami. Zawsze mialam trabsfer w 3 dobie, nigdy nie mialam blastocysty. Jak waszym zdaniem jest lepiej. Hodować zarodki czy wczesniej transferowac
Jeśli problem nie tkwi w nasieniu to podobno lepiej transferować w 2 lub 3 dobie - tak mówił mój dr. Ja jestem w trakcie 5 procedury, ale wierzę, że w końcu się uda czego i Tobie życzę.

Mi w labo w klinice dziewczyny nieraz mówiły o "kapiących ledwo co betach" a mimo to zdrowych ciążach wiec zachowaj spokój. Mam nadzieję że w poniedziałek widok z usg poprawi Ci humor ✊

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry