hope322
Fanka BB :)
Jak beta spada to juz raczej szans nie ma chociaz rozne cuda sie dzialy. Naprawde bardzo mi przykro2dni temu bylo 6.18. 5dniowa wczesna blastocysta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak beta spada to juz raczej szans nie ma chociaz rozne cuda sie dzialy. Naprawde bardzo mi przykro2dni temu bylo 6.18. 5dniowa wczesna blastocysta
Lekarz nawet nie mówił o p owatarzaniu bety tylko kazał przyjść w poniedziałek mialo być widać prcherzyk. Codziennie mam brać ten ovitrell pół dawki dziennie.na dodatek brzuch boli jak na @ ... ten przyrost to pewnie tylko lęk powoduje@marg88 co lekarz powiedział?
Przyrost jest niski ale w normie więc nie panikuj. Powtórz betę jutro.
Amh 5.5, 31 lat.A ile masz lat i jakie amh?
Q10 poprawia jakość jajek.
I może jakaś dobra dieta by pomogła (tylko taka od dietetyka, ustawiona ściśle pod Ciebie).
do poniedzialku juz niedaleko, postaraj sie za bardzo nie stresowac, chociaz wiem, ze nie latwo. Trzymam kciukiLekarz nawet nie mówił o p owatarzaniu bety tylko kazał przyjść w poniedziałek mialo być widać prcherzyk. Codziennie mam brać ten ovitrell pół dawki dziennie.na dodatek brzuch boli jak na @ ... ten przyrost to pewnie tylko lęk powoduje
Ale tylko do auchan po zakupy spożyczeA miałaś iść... Zmiana planów?!
Załamie się za chwilę... to masz ostatni zarodek on musi być z nami.do poniedzialku juz niedaleko, postaraj sie za bardzo nie stresowac, chociaz wiem, ze nie latwo. Trzymam kciuki
U nas też 20% Tylko ale na te droższe Rzeczy się opłacaJuZ Po u mnie , w de 20 %tylko Rabat nie oplaca Sue hah
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli problem nie tkwi w nasieniu to podobno lepiej transferować w 2 lub 3 dobie - tak mówił mój dr. Ja jestem w trakcie 5 procedury, ale wierzę, że w końcu się uda czego i Tobie życzę.Dziewczyny mam pytanie. W styczniu lub lutym bede podchodzic do piątej procedury i zastabawiam się już teraz nad zarodkami. Zawsze mialam trabsfer w 3 dobie, nigdy nie mialam blastocysty. Jak waszym zdaniem jest lepiej. Hodować zarodki czy wczesniej transferowac
Lekarz nawet nie mówił o p owatarzaniu bety tylko kazał przyjść w poniedziałek mialo być widać prcherzyk. Codziennie mam brać ten ovitrell pół dawki dziennie.na dodatek brzuch boli jak na @ ... ten przyrost to pewnie tylko lęk powoduje
Z nasieniem jest ok bo gin zlecił kilka badan i wyniki sa ok.Jeśli problem nie tkwi w nasieniu to podobno lepiej transferować w 2 lub 3 dobie - tak mówił mój dr. Ja jestem w trakcie 5 procedury, ale wierzę, że w końcu się uda czego i Tobie życzę.