Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
9dpt beta 2.28
Przykro mi . Ale nie poddawaj się, każdej z nas się uda.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
9dpt beta 2.28
Albo taki cykl, albo protokół, albo jajniki takie złe produkują.
9dpt beta 2.28
Bardzo mi przykro kochanaAlbo taki cykl, albo protokół, albo jajniki takie złe produkują.
w środę bylo 6.18wiec chyba raczej lipa....a taka nadzieja była... Na dodatek w rodzinie3 ciężarówki...Coś się zadziało. Bierz dalej leki i powtórz betę za 2 dni.
slabiutka ta beta, a w jakiej dobie zarodek mialas podany? Moze dopiero zaczyna produkowac hcg..9dpt beta 2.28
to beta spadla strasznie mi przykro..w środę bylo 6.18wiec chyba raczej lipa....a taka nadzieja była... Na dodatek w rodzinie3 ciężarówki...
2dni temu bylo 6.18. 5dniowa wczesna blastocystaslabiutka ta beta, a w jakiej dobie zarodek mialas podany? Moze dopiero zaczyna produkowac hcg..
w środę bylo 6.18wiec chyba raczej lipa....a taka nadzieja była... Na dodatek w rodzinie3 ciężarówki...