Oj tam przynajmniej macie wypłaty hahaha Taki żarcik sytuacyjnyZnam ten ból
reklama
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Dopiero dzisiaj mi się zaczęły te bóle. Mam nadzieję ze to objaw tego że dzisiaj jest kalenarzowy dzień @ i organizm rzeczywiscie musi zapomniec na okres 9 miesięcy ze @ ma przyjść
Ja myślę, że tak właśnie jest. Takie bóle pojawiają się i znikają. Jeśli nie plamisz to odpocznij i powinno po nospie przejść.
No mamy wypłaty a na Black Friday nie możemy się pozwolić ... A niektórzy nie mają i szaleją... Hihihihi i kto ma lepiej?!?Oj tam przynajmniej macie wypłaty hahaha Taki żarcik sytuacyjny
Raspberry88
Chciałam tylko ucho nacieszyć że ktoś się wybiera skoro ja nie hahahaNo mamy wypłaty a na Black Friday nie możemy się pozwolić ... A niektórzy nie mają i szaleją... Hihihihi i kto ma lepiej?!?
Raspberry88
Dr napisał mi że po 4 wizyta a że od 4 do 9 jest na wolnym to najbliższy wolny termin 11, przywyklam do bycia cierpliwym [emoji57]@tamiza czy moge Cie prosić o zmianę w kalendarzu z 2.Xll na 11.Xll? pierwsza wizyta usg. Z góry dziękuję[emoji8]
pisces
Dziewczyny, a u mnie jest masakra, płacz i zgrzytanie zębów. Pobrano mi 15 jajeczek, bardzo się cieszyłam bo poprzednim razem było tylko 5 i tylko 3 były ok (protokół krótki). Niestety tym razem okazało się, że są fatalnej jakości, embriolog jeszcze czekoś takiego nie widział, żeby z 15 nie było co wybierać. Ale wybrał najlepsze z tych najgorszych do zapłodnienia. Nic się nie podzieliło. Beznadzieja. Jaka jest przyczna nie wiadomo, może długi protokół i leki źle na mnie działają. Może na taki cykl trafiliśmy. A może moje jajniki produkują takie beznadziejne jajca...
Dobra jestem juz po wizycie co prawda widzialam tylko dwa pecherzyki ciazowe jeden wiekszy z cialkiem zoltym,a drugi troszke mniejszy,ale dr mowi,ze jeszcze zobaczymy,bo moze cos z niego byc a wizyta serduszkowa 8grudnia czuje sie juz cudownie po wizycie Wam zycze tez takich cudownych wiadomosci..
Beta dzisiaj 405...w środę równe 48 godz przed 250... mały przyrost biorąc pod uwagę ze biorę ovitrell... pozamiatane.... wszystko do dupyJa myślę, że tak właśnie jest. Takie bóle pojawiają się i znikają. Jeśli nie plamisz to odpocznij i powinno po nospie przejść.
reklama
gooossia17
Jak to mały? Beta ma przyrastać o 66%. Wiec chyba Ok. A ovitrelle na co?Beta dzisiaj 405...w środę równe 48 godz przed 250... mały przyrost biorąc pod uwagę ze biorę ovitrell... pozamiatane.... wszystko do dupy
Podziel się: