reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To idziemy podobnie :) u mnie 22dpt i tez mam pierwsza wizyte 29dpt. Jeszcze tylko tydzien czekania :) Masz jakies objawy ciazy?
Raczej żadnych, jedyne co to w ciągu dnia myślę o tym żeby wrócić do domu i się położyć, bo teraz takie wygodne wydaje mi się być łóżko [emoji6] no i jak za długo postoje w pracy to czuję w krzyżu jak na @. Poza tym nic. A u Ciebie?

Wlasnie nie mam... Alab ma niby 24 h na przesłanie ich, we wtorek wyrobili sie do 17:30, a dzis nie ma i nie ma... Sprawdzam co 5 minut [emoji16] Ale cos czuje, ze dopiero rano je wrzuca a ja do tego czasu oszaleje [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
może jeszcze zdążą :* ale beta była piękna więc myślę, że nie ma powodu do obaw, choć stres, wiadomo zawsze w takich chwilach jest

Witaj :) Ja tez mialam usuniete oba jajowody, jeden z ciaza a drugi z powodu wodniaka. Szlam krotkim protokolem, udalo sie zamrozic 4 blastki i z pierwszego criotransferu ciaza. Jesli u Was powod nieplodnosci lezy tylko w jajowodach to powinno sie Wam szybko udac i tego Ci zycze ;)
Bardzo bym chciała żeby się udało, dziękuje za ciepłe słowa, usunięcie jajowodów to trauma dla kobiety:( dziwnie to zabrzmi ale fajnie że znalazłam kogoś kto też to przeszedł ze szczęsliwym finałem ;)

Cześć Dziewczyny,
Na początku chciałam pogratulować wszystkim z Was którym się udało:)
Nie jestem tu zupełnie nowa, jakiś czas podczytywałam to forum, zaczęłam już mniej więcej w kwietniu, później miałam przerwę, wróciłam z miesiąc temu i muszę Wam powiedzieć że nie widzę już tu tych dziewczyn które udzielały się wtedy. To dobry znak, bo świadczy o tym że prawdopodobnie im też się udało :)Wówczas, nie planowałam jeszcze że będę podchodzić do in vitro ale niestety życie zdecydowało za mnie ;)
Nie rozpisując się bo nie każdemu chce się tyle czytać:) chciałam się z Wami podzielić tym że około 21 grudnia mam wizytę startową i strasznie się boję a z drugiej strony nie mogę już się doczekać :)
Życzę Wam wszystkim wszystkiego najlepszego i spełnienia tego największego marzenia jakim jest macierzyństwo:)
Łączę się z Wami i powodzenia Dziewczyny:)

Witamy serdecznie :). Również życzę powodzenia i jak najszybszej ciazy.

@Kurcia najważniejsze, że pęcholki rosną :) estradiol niski bo jeszcze są małe, ale teraz dostaną turbodopalanie i będą pięknie rosły :) u mnie stymulacja dość długo trwała ale jajka za to były piękne ;) u Ciebie będzie tak samo :D

coś się faktycznie dzieje z tym forum chyba, bo ja odpowiadałam na post Kurci a nie dodało cytatu :/
Przegrzewa się z tej produkcji postow

reklama
Do góry