reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Beta 495!!! Wczesniej 175 :)
Będą bliźniaki??

Gorzej jest z TSH - 2,787 Jak ostatnio tyle miałam to prawdopodobnie przez to było poronienie w 7 tc.Chociaz norma w labo jest 0,550 -4,780. Więc zgłupiałam...

Progresteron 55. Dobry?
Super jak będziesz konsultować to zapytaj czy nie musisz zwiększyć dawki eutyroxu

reklama
może jeszcze zdążą :* ale beta była piękna więc myślę, że nie ma powodu do obaw, choć stres, wiadomo zawsze w takich chwilach jest

Dzięki, kochana [emoji16] Tez tak sobie tłumacze, ze musi byc dobrze. Ale... chce juz zobaczyć te cyferki [emoji16]
Swoją droga - jakie to szczęście, ze jest to forum, ze Wy jesteście! Jestescie Dziewczęta i Dami [emoji4] ogromnym wsparciem!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki, kochana [emoji16] Tez tak sobie tłumacze, ze musi byc dobrze. Ale... chce juz zobaczyć te cyferki [emoji16]
Swoją droga - jakie to szczęście, ze jest to forum, ze Wy jesteście! Jestescie Dziewczęta i Dami [emoji4] ogromnym wsparciem!

liczą liczą i doliczyć się nie mogą ;)
Faktycznie to forum jest cudowne, taka terapia psychologiczno-psychiatryczna:rofl2:

Mam lutinus 3x1
Liteine pod jezyk 3x2
estrofem2x1
encorton 1x1
i zastrzyk1x1 neoparinu
no i kwas foliowy

Widzę Anett, ze idziemy tym samym sznytem niemalże. Ja Lutinus 3x1, Luteina pod jezyk 3x2, Encorton 1x1 i 1x0,5, Estrofem 2x1 i kwas foliowy. Nie mam tylko tego zastrzyku. A na co on jest?

Raczej żadnych, jedyne co to w ciągu dnia myślę o tym żeby wrócić do domu i się położyć, bo teraz takie wygodne wydaje mi się być łóżko [emoji6] no i jak za długo postoje w pracy to czuję w krzyżu jak na @. Poza tym nic. A u Ciebie?
Ja do dzisiaj mialam mdlosci i to takie dosyc mocne trwajace cala dobe hehe. Szybko mi sie zaczely ale to pewnie dlatego, ze bete mialam dosyc wysoka. Dzisiaj nawet dobrze sie czuje i to mnie martwi.

reklama
Bardzo bym chciała żeby się udało, dziękuje za ciepłe słowa, usunięcie jajowodów to trauma dla kobiety:( dziwnie to zabrzmi ale fajnie że znalazłam kogoś kto też to przeszedł ze szczęsliwym finałem ;)
Ja bardzo ciezko przezylam usuniecie pierwszego, bo wiadomo byla ciaza. Po operacji dowiedzialam sie, ze drugi tez do niczego przez wodniaka. Musialam go usunac, bo klinika nie chciala sie podjac IVF. Bedzie dobrze, czas szybko zleci i za chwile bedziesz sie cieszyc z ciazy :)

Do góry