reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
To idziemy podobnie :) u mnie 22dpt i tez mam pierwsza wizyte 29dpt. Jeszcze tylko tydzien czekania :) Masz jakies objawy ciazy?
Raczej żadnych, jedyne co to w ciągu dnia myślę o tym żeby wrócić do domu i się położyć, bo teraz takie wygodne wydaje mi się być łóżko [emoji6] no i jak za długo postoje w pracy to czuję w krzyżu jak na @. Poza tym nic. A u Ciebie?

Wlasnie nie mam... Alab ma niby 24 h na przesłanie ich, we wtorek wyrobili sie do 17:30, a dzis nie ma i nie ma... Sprawdzam co 5 minut [emoji16] Ale cos czuje, ze dopiero rano je wrzuca a ja do tego czasu oszaleje [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
może jeszcze zdążą :* ale beta była piękna więc myślę, że nie ma powodu do obaw, choć stres, wiadomo zawsze w takich chwilach jest

Witaj :) Ja tez mialam usuniete oba jajowody, jeden z ciaza a drugi z powodu wodniaka. Szlam krotkim protokolem, udalo sie zamrozic 4 blastki i z pierwszego criotransferu ciaza. Jesli u Was powod nieplodnosci lezy tylko w jajowodach to powinno sie Wam szybko udac i tego Ci zycze ;)
Bardzo bym chciała żeby się udało, dziękuje za ciepłe słowa, usunięcie jajowodów to trauma dla kobiety:( dziwnie to zabrzmi ale fajnie że znalazłam kogoś kto też to przeszedł ze szczęsliwym finałem ;)

Cześć Dziewczyny,
Na początku chciałam pogratulować wszystkim z Was którym się udało:)
Nie jestem tu zupełnie nowa, jakiś czas podczytywałam to forum, zaczęłam już mniej więcej w kwietniu, później miałam przerwę, wróciłam z miesiąc temu i muszę Wam powiedzieć że nie widzę już tu tych dziewczyn które udzielały się wtedy. To dobry znak, bo świadczy o tym że prawdopodobnie im też się udało :)Wówczas, nie planowałam jeszcze że będę podchodzić do in vitro ale niestety życie zdecydowało za mnie ;)
Nie rozpisując się bo nie każdemu chce się tyle czytać:) chciałam się z Wami podzielić tym że około 21 grudnia mam wizytę startową i strasznie się boję a z drugiej strony nie mogę już się doczekać :)
Życzę Wam wszystkim wszystkiego najlepszego i spełnienia tego największego marzenia jakim jest macierzyństwo:)
Łączę się z Wami i powodzenia Dziewczyny:)

Witamy serdecznie :). Również życzę powodzenia i jak najszybszej ciazy.

@Kurcia najważniejsze, że pęcholki rosną :) estradiol niski bo jeszcze są małe, ale teraz dostaną turbodopalanie i będą pięknie rosły :) u mnie stymulacja dość długo trwała ale jajka za to były piękne ;) u Ciebie będzie tak samo :D

coś się faktycznie dzieje z tym forum chyba, bo ja odpowiadałam na post Kurci a nie dodało cytatu :/
Przegrzewa się z tej produkcji postow

reklama
Do góry