reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witaj! Niestety jeszcze jakieś dziewczyny "z wiosny" wciąż tu są i dalej walczą, ale najważniejsze, że się nie poddają :) Czyli najważniejsze dla Ciebie wydarzenia powinny się rozgrywać w styczniu ;) Będzie nas tu trochę na ten czas, więc i wsparcie będzie pierwszorzędne! Co jest u Was wskazaniem do ivf? Gdzie się leczycie? Będzie miło jeśli zostaniesz z nami i będziesz się w miarę możliwości regularnie udzielać :)
Witaj! Niestety jeszcze jakieś dziewczyny "z wiosny" wciąż tu są i dalej walczą, ale najważniejsze, że się nie poddają :) Czyli najważniejsze dla Ciebie wydarzenia powinny się rozgrywać w styczniu ;) Będzie nas tu trochę na ten czas, więc i wsparcie będzie pierwszorzędne! Co jest u Was wskazaniem do ivf? Gdzie się leczycie? Będzie miło jeśli zostaniesz z nami i będziesz się w miarę możliwości regularnie udzielać :)
Cze

Cześć Dżoasia :) miło mi ze odpisałaś :) oczywiście postaram się udzielać na tyle ile mam wiedzę w tym temacie i wspierać Was wszystkie bo wiem co same przechodzicie :) u nas wskazaniem jest czynnik z mojej strony, niestety we wrześniu przeszłam zabieg obustronnego usunięcia jajowodów z powodu wodniaków.Teraz już się wylizałam i pozbierałam dlatego zamierzam dalej walczyć :) Do in vitro będziemy podchodzić w Novum, podobno to dobra klinika. Zastanawia mnie tylko fakt dlaczego Pani doktor kazała mi przyjść w drugiej połowie następnego cyklu na wizytę startową, czy to czasem nie oznacza że będę szła protokołem krótkim...Nie znam się na tym jeszcze na tyle i nawet nie wiem o co mam pytać na tych wizytach :)

Cze

Cześć Dżoasia :) miło mi ze odpisałaś :) oczywiście postaram się udzielać na tyle ile mam wiedzę w tym temacie i wspierać Was wszystkie bo wiem co same przechodzicie :) u nas wskazaniem jest czynnik z mojej strony, niestety we wrześniu przeszłam zabieg obustronnego usunięcia jajowodów z powodu wodniaków.Teraz już się wylizałam i pozbierałam dlatego zamierzam dalej walczyć :) Do in vitro będziemy podchodzić w Novum, podobno to dobra klinika. Zastanawia mnie tylko fakt dlaczego Pani doktor kazała mi przyjść w drugiej połowie następnego cyklu na wizytę startową, czy to czasem nie oznacza że będę szła protokołem krótkim...Nie znam się na tym jeszcze na tyle i nawet nie wiem o co mam pytać na tych wizytach :)
Jeśli nie masz innych problemów to może Cię pusci krótkim - dobrze, bo nie będziesz musiała aż tyle się kłuć :) Jest tu kilka dziewczyn z tej kliniki więc myślę, że też coś pomogą ;) Startowe wizyty z reguły są właśnie pod koniec cyklu - ok 21 dnia. Trzymam kciuki ;)

Cze

Witaj :) Ja tez mialam usuniete oba jajowody, jeden z ciaza a drugi z powodu wodniaka. Szlam krotkim protokolem, udalo sie zamrozic 4 blastki i z pierwszego criotransferu ciaza. Jesli u Was powod nieplodnosci lezy tylko w jajowodach to powinno sie Wam szybko udac i tego Ci zycze ;)

Bella masz już wynik bety? Bo ja sobie zaczęłam dziś przedświąteczne porządki i nijak mi nie idzie bo cały czas zaglądam czy macie wyniki :D

Wlasnie nie mam... Alab ma niby 24 h na przesłanie ich, we wtorek wyrobili sie do 17:30, a dzis nie ma i nie ma... Sprawdzam co 5 minut [emoji16] Ale cos czuje, ze dopiero rano je wrzuca a ja do tego czasu oszaleje [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny. Nadal bardzo boli mnie ze w tej radości nie mogę do was dolaczyc. Nadal jest mi strasznie przykro i mam uczucie niesprawiedliwości. Obecnie odstawiłam leki wszystkie 22.11 i czekam na okres. Zamierzam przed kolejna miesiączka w grudniu wrocic do kliniki tym razem po 2 zarodki.
Kochana wiem co czujesz przeszłam to 3 razy. Ż dnia na dzień będzie lepiej żal będzie coraz mniejszy chęć do dalszej walki coraz większą. Ból minie ale w pamięci zawsze pozostanie strata. Wypłaca się wykrzycz i walcz dalej

reklama
Do góry