Ja bym pewnie poleciałaCzekam jeszcze na jeden wynik, dzisiaj przysłali mi info, że wynik CBA jest gotowy, ale, że nie robili go bezpośrednio w synevo to nie mam dostępu przez neta, tylko wynik jest do odbioru w PP. Tak, wizytę mam 11 grudnia.
Cudu z naturalsa raczej nie będzie bo chyba przyszła @ tylko jakaś taka niemrawa, od 3 dni mam takie niby krwawienie, trochę większe niż tylko plamienie, dziś ciut więcej ale to wygląda raczej jak krew ze śluzem a nie @. W sumie endo było dość cienkie w tamtym tygodniu więc potopu się nie spodziewam I zastanawiam się czy iść już na wiz do kliniki czy czekać do wizyty u Paśnika.
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Cudnie!! Kiedy masz jakąś wizytę?Dzisiejszy mój wynik betki 4350 [emoji7][emoji4]
Dawno mnie tu nie było aktywnie, ale czytam w miarę regularnie. U mnie z 9 pobranych komórek ostatecznie zostały tylko 2 zarodki, więc było jeszcze gorzej procentowo i... efekt pierwszego transferu gada do mnie bez przerwy :-)Hej. To moje pierwsze podejście do invitro, jestem po punkcji czekam na transfer jutro, już wiem że 4 z 6 nie przeżyły. Znajdzie się ktoś kto miał podobnie i się udało mimo wszystko?
dżoasia
Tylko, że ja tak średnio to widzę, że mój gin ochoczo przystanie na tego immunologa, bo sam jest "najmądrzejszy"... I zastanawiam się, czy nie lepiej poczekać na konsultację z immunologiem i iść do kliniki z gotowym planem, w międzyczasie coś doczytać w internetach i ułożyć jakiś plan rozmowy z moim drem... Muszę to jakoś sensownie rozwiązać... Z drugiej strony jeśli to co ze mnie teraz cieknie to faktycznie @, to nie chciałabym, żeby kolejny cykl uciekł, ale zaś jeśli będą mi potrzebne szczepienia to i tak nic nie podziałam i tak oto robi się błędne koło...Ja bym pewnie poleciała
Raspberry88
Wstępnie umówiłam się na 2 grudnia ale zobaczymy co mi jutro odpisze dr z kliniki, czy to nie za wcześnieCudnie!! Kiedy masz jakąś wizytę?
dżoasia
a który będziesz miała wtedy dpt? Mi się wydaje, że już będzie serduszko, przy takiej becie jak masz dzisiaj to już raczej na pewno jakąś malutką dzidzię by było widaćWstępnie umówiłam się na 2 grudnia ale zobaczymy co mi jutro odpisze dr z kliniki, czy to nie za wcześnie
hope322
Piekny wynik trzymam kciuki za blizniakiBeta 495!!! Wczesniej 175
Będą bliźniaki??
Gorzej jest z TSH - 2,787 Jak ostatnio tyle miałam to prawdopodobnie przez to było poronienie w 7 tc.Chociaz norma w labo jest 0,550 -4,780. Więc zgłupiałam...
Progresteron 55. Dobry?
gooossia17
Ja już po wizycie, mój maluszek jest idealny jak na swój wiek. Widziałam raczki i nóżki. Nawet do nas pomachał 11.12 mam prenatalne.
Lekarz jak
Mi zmierzył ciśnienie po wejściu do gabinetu to stwierdził, ze chyba będzie lepiej jak najpierw zrobi mi usg bo ciśnienie mi trochę spadnie. A jak zrobił to 145/70. Dopiero ze mnie schodzi.
Lekarz jak
Mi zmierzył ciśnienie po wejściu do gabinetu to stwierdził, ze chyba będzie lepiej jak najpierw zrobi mi usg bo ciśnienie mi trochę spadnie. A jak zrobił to 145/70. Dopiero ze mnie schodzi.
Cześć Dziewczyny,
Na początku chciałam pogratulować wszystkim z Was którym się udało
Nie jestem tu zupełnie nowa, jakiś czas podczytywałam to forum, zaczęłam już mniej więcej w kwietniu, później miałam przerwę, wróciłam z miesiąc temu i muszę Wam powiedzieć że nie widzę już tu tych dziewczyn które udzielały się wtedy. To dobry znak, bo świadczy o tym że prawdopodobnie im też się udało Wówczas, nie planowałam jeszcze że będę podchodzić do in vitro ale niestety życie zdecydowało za mnie
Nie rozpisując się bo nie każdemu chce się tyle czytać chciałam się z Wami podzielić tym że około 21 grudnia mam wizytę startową i strasznie się boję a z drugiej strony nie mogę już się doczekać
Życzę Wam wszystkim wszystkiego najlepszego i spełnienia tego największego marzenia jakim jest macierzyństwo
Łączę się z Wami i powodzenia Dziewczyny
Na początku chciałam pogratulować wszystkim z Was którym się udało
Nie jestem tu zupełnie nowa, jakiś czas podczytywałam to forum, zaczęłam już mniej więcej w kwietniu, później miałam przerwę, wróciłam z miesiąc temu i muszę Wam powiedzieć że nie widzę już tu tych dziewczyn które udzielały się wtedy. To dobry znak, bo świadczy o tym że prawdopodobnie im też się udało Wówczas, nie planowałam jeszcze że będę podchodzić do in vitro ale niestety życie zdecydowało za mnie
Nie rozpisując się bo nie każdemu chce się tyle czytać chciałam się z Wami podzielić tym że około 21 grudnia mam wizytę startową i strasznie się boję a z drugiej strony nie mogę już się doczekać
Życzę Wam wszystkim wszystkiego najlepszego i spełnienia tego największego marzenia jakim jest macierzyństwo
Łączę się z Wami i powodzenia Dziewczyny
reklama
hope322
Wow jaka wartosc ktory to dpt?Dzisiejszy mój wynik betki 4350 [emoji7][emoji4]
Gratulacje.
Podziel się: